Godmorgen. * Friske og vel udhvilet. i don’t think so. Men op skal jeg ” Normalt” plejer jeg at forkæle mig selv med chiafrø om fredagen, men nåede det simpelthen ikke igår,- så det måtte vente til idag,- hvilket absolut ikke gør noget
Cafe N. For at være ærlig er det med ambivalence, jeg skriver dette indlæg. Jeg ELSKER at have fundet nogle spots, som ikke er hyped, og som jeg derfor kan have lidt for mig selv
6oz Red snapper fillet - skin on & scaled 6oz Pearl barley (blanched then refreshed)1pint Chicken stock 1 1/2 oz Dried porcine mushrooms (soaked then diced) 1 Onion (finely diced) 1 Clove of garlic (pureed)½ bunch English spinach (washed, blanched then chopped) 2oz Butter (knobs)1oz Parmesan (grated) Lemon SeasoningPearl Barley RisottoHeat a pan & sauté the garlic & onions without color, add the porcini and sautéAdd the barley & chicken stock and cook as per normal risotto 10-12 minutes
S. o. v. g. d. t. i. n. a. ,. m. e. r. s. k. f. D. y. l. p. h. M. 4. æ. 1. u. ø. 6. å. R. P. (. ). ½. j. b. T. F. z. A. J. /. 2. 0. 3. 7. -. c. w. –. 9. Å. B. O. ”. H. L. I. K. l g
Denne simple og ultranemme pastaret med røget laks, frisk spinat og ricotta er blevet en af min nye favoritter og går ind under kategorien ‘aftensmad på kun 20 minutter’
Det her er bare ultimativ comfort food og masser af gode sager samlet i én ret. Jeg har i lang tid kigget på og savlet over opskrifter på enchiladas, så selvfølgelig måtte jeg også kaste mig ud i de spanske madpandekager
Denne enkle kake snacken er deilig å ha til kakao eller kaffe'n. Du kan spise den som den er eller dyppe den i smeltet sjokolade for en enda bedre smak
lyder det ikke ret så fantastisk. Det er de faktisk også. I efterårsferien havde vi min far og den side af familien på dette års første fødselsdagsbesøg – en større omgang hvert år men det er også så dejligt lige at få set alle, især dem man måske ikke får julen sammen med
. … en varm, fyldig ret til den sundere side og dejlig vintermad. I november købte jeg en stor kasse svinemørbrad i Bilka, de kan bruges til så mange ting og de fylder ikke meget i fryseren
Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. ) I dag bakte vi disse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.