Det var især ande og fasan jagter jeg var med til. Så går jagten ind. Jeg gik med som klapper og hver gang man så en fasan og fik den gennet op at flyve råbte man ”Tiro” som advarsel til jægeren
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. O. p. s. k. r. f. t. e. n. a. g. l. u. d. æ. y. ,. m. b. h. v. å. 1. /. o. c. 2. ø
Hvidkål, porrer og kylling – tre ingredienser som jo. egentlig er meget danske og vinteragtige. Her får kylling, kål og porrer følgeskab af så eksotisketing som kokosmælk,
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i l. T. o
En anden efterårsspise er kål. Er du mere til bønner, kan kikærternefintskiftes ud med bønner. Som jo findesi mange varianter… i dag stod den på hvidkål
saucen ved fasanen en smule inden du serverer den med friskkogteris og rosenkålen. Start med at krydre fasanen med salt og peber, og lad den stå lidt og trække
Denne kålpasta så jeg Claus Holm og ChristianBitz lave iGo’appetit. Den så vildt god ud, derfor valgte jeg også at lave den, jeg har justeret lidt på den
Fasanifine klæ’r …. Partér fasanerne, så du står med overlår, underlår og bryster. Forberedelsestid. Smelt smørret i en stor gryde og brun fasanstykkerne godt og grundigt
Læg dem i en skål med noget over, så de holder varmen. Når Bondemanden tager det grønne tøj på og forvandler sigtil en Jægersmand, kommer der af og tilfasan på menuen
Spidskål. Ingredienser. Tag forsigtigt nogle hele stykker af spiskålen (skær evt. Godt med krydderier. The post Kål wrap appeared first on SannaBananas Stenalderkost
Aftensmaden tirsdag aften skulle egentlig have bestået af kødsovs og revet gulerødder, men jeg havde fået fingernei et billigthvidkål - så det blev tilkål wraps i stedet for
Det er simpelthen den lækreste kålsalat man kan lave. Jeg har ikkelige haft tidtil at oploade opskrifter fra de sidste par dage, så her kommer lige et par stykker
Fasanen deles i hhv. Forberedelsestid. Fasan med svampe og hasselnødder. Server fasanerne på vilderis med saucen over og drys derefter nødder og svampe over sammen med den friske brøndkarse
Nu vil jeg godt snart lære, at lave kål på panden som hendes - nu kan hun så ikke helt huske hvordan hun gjorde den dag, men noget med kokosolie, paprika, chili, tamari, og fintsnittetkål
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.