i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. o. m. d. u. å. s. k. e. h. a. r. l. t
- og husk lige en god klat creme fraichetilFor efter at have kreeret de dødlækre vaniljesyltede pærer, så kunne jeg altså ikke dy mig - de skulle afprøves
Simpelt og lækkert. Der er ingeneksotiskekrydderier og ingredienser som er svære at få fat på her. Pintobønner og kinesiskehvidløg kan fås i store supermarkeder eller iasiatiskebutikker, samt helsekostbutikker, men kan sagtens erstattes af fx
Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer indibilledet, det er ikkerigtigtil at sige med sikkerhed
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligtsimple med hytteost, friskpersille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Hemmeligheden bag verdens bedste (og mest simple) brød liggeri høj grad ibageteknikken. Når det ikke behøver at gå så stærkt om morgenen, ved jeg ikke noget bedre end at bage dette brød
Denne simple aftensmad var sat på madplanen til søndag aften, men blev serveret igår lørdag istedet. Det her er på alle måder hurtig aftensmad, så her er der ikke noget som skal stå og simreiuendeligt mange timer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.