Fettuccine. , og smag så til med salt og peber og citronsaften. Bruger du en anden, som skal koge længere eller kortere, så må du frem med lommeregneren for at finde ud af, hvornår du skal i gang med denne del af processen i stedet for
Kog op og smag til med salt og peber. Hæld vandet fra pastaen og bland den grundigt med saucen. Servér med friskrevet parmesan, et skud friskkværnet peber og evt
Spaghetti, fettuccine, tagliatelle, papardelle, tortellini, ravioli, pastapenne osv. Lige så meget som Esther hader kartofler (med undtagelse af pomfritter
Smelt lidt smør sammen med olien i en gryde ved jævn varme. Tilsæt portvinen og lad alkoholen fordampe, hvorefter tomatpuréen tilsættes sammen med creme fraiche
Frisk fettuccine. Bland alt med undtagelse af pastaen godt sammen. Frisk fettuccine. Servér med yderligere lidt friskrevet parmesan og et skud friskkværnet peber
Det starter med en masse citroner…. Jeg elsker den italienske likør limoncello. Turistforretningerne der er fulde af forskellige slags limoncello, men den bedste får man oftest på byens barer hvor de godt kan smage forskel på turistversionen og den gode limoncello, typisk produceret lidt ude på landet i små virksomheder
- Spinat fettuccinemed kylling, broccoli og pesto. Pillede dem og lavede suppe med noget af kødet. - Rester fra lørdag med pullet pork, burger, coleslaw, tomat og iceberg
Denne italienske citronlikør laves i området omkring Napoli af citroner med en ekstra tyk skal. Hæld citronekstrakten gennem et kaffefilter eller gennem en sigte med et rent viskestykke
Når jeg køber hakket oksekød ender det som regel med at forvandle sig til en cremet og kraftig Fettuccine Bolognese med rødvin og danablu - den absolut mest velsmagende omgang bolognese, hvis det står til mig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.