Jeg har flere gange købt Jamie Olivers tomatsauce på rødløg og rosmarin - men nu tænkte jeg, at jeg skulle prøve at lave min egen, og sikke en fantastisk tomatsauce jeg endte med at få tryllet frem
De grønne asparges renses og den nederste del brækkes af. Kog op og smag til med salt og peber. Hæld vandet fra pastaen og bland den grundigt med saucen
Drys med salt og tag panden af varmen. Radicchio er ikke noget jeg før har haft i mit køkken, ej heller smagt – så jeg var en lille smule nervøs for om smagen kunne være for bitter til mine smagsløg
Læg resten af pastaen øverst og drys med resten af osten. Overhæld broccolien med kogende vand. Svits et par minutter og tilsæt citronsaften og et drys salt og peber
Tilsæt så halvdelen af den hakkede persille, det knuste hvidløg, paprika, cayennepeber og kød. Smelt lidt smør sammen med olien i en gryde ved jævn varme
Bland parmesan og ricotta og hæld det så på panden, som du ta’r af varmen, sammen med kødet. Når de lige har fået lidt farve, så skær et snit på langs, og pil kødet ud af dem i grove stykker
For champignon-elskere er det som at smage en bid af himlen Du skal bruge. Løg og hvidløg hakkes og steges på en dyb pande sammen med champignonerne, indtil champignonerne er brunet og har givet vand fra sig
Start afmed at finhak dine løg. Her er en tomatsauce som alle kan følge med på. Dog smager den fladt og er fyldt med diverse E-numre og unødvendige indholdsstoffer
En anden – måske lidt bedre – måde at lave tomatsauce. Drys rigelig med parmasanost over sammen med et stænk god olivenolie over og spis med rødvin til 2 pers
Når jeg køber hakket oksekød ender det som regel med at forvandle sig til en cremet og kraftigFettuccine Bolognese med rødvin og danablu - den absolut mest velsmagende omgang bolognese, hvis det står til mig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.