A. h. K. l. o. k. e. n. r. 8. 4. 5. g. H. p. å. v. j. i. b. ø. a. m. d. M. s. t. 2. ½. u. f. 0. 6. 1. V. æ. ,. S. N. 3. U. J. B. y. -. D. ü. F. L. 7. E. c. G. &. R. O. 9. P. x. T. Y. I. é. /. ". (. ). +
D. u. s. k. a. l. r. ø. e. d. j. n. é. t. g. f. b. o. H. i. p. å. æ. ,. m. v. /. h. y. B. A. 4. 6. %. (. ). F. N. M. c. 1. 2. 5. 0. -. q. w. P. T. +. Æ. S. '. 8. V. 3
C. h. o. k. l. a. d. e. -. c. s. B. u. n. 2. 5. 0. g. r. i. t. v. 1. m. ø. 4. æ. p. 3. f. 6. b. T. K. S. P. D. (. ). å. 7. 8. ,. 9. y. H. R. G. j. J. &. ) l
Denne morgenmad blev nydt på min fridag, hvor der var lidt ekstra selvforkælelse. This breakfast was enjoyed on my day off, where I did a little extra selfpampering
Og få minutter efter kom svaret … vandbakkelser – selvfølgelig. Slut med et sprøjt sojaflødeskum og så er den ellers klar til servering (opskriften kan ikke gå an som sukkerfri, da flødeskummet indeholder sukkerarter)
M. i. t. f. e. b. r. u. a. p. o. j. k. d. n. g. ". 1. 2. m. h. s. c. æ. ,. l. J. å. v. y. ø. D. F. O. V. B. 3. L. H. S. G. w. 4. 9. E. 0. 7. x. _. N. I. T. -. '. R. C
Pot of Gold. Jeg har et SERIØST problem. Jeg gennemsøger alle tilbudskylderne i Netto, Fakta og andre "you name it"s butikker for at finde de gode tilbud (aka som ting andre ikke gider købe), så noget som krymmel (som jeg ALDRIG bruger) Alligvel falder der gerne to pakker ned i min kurv, fordi jeg i et galskab af et øjeblik får en ide, får en lys ide om hvad jeg kan bruge det til
Chokolade-cheesecakeBund. 250 gr digestive kiks125 gr usaltet smørCreme. 4 æg2 spsk sukker3 dl piskefløde400 gr flødeost100 gr mørk chokolade100 gr hvid chokolade6 blade husblasTørrede hindbær1
Low carb – rusk i din ra. Da jeg lavede den her ret lidt spontant til min kæreste, Jamil, kunne jeg ikke forholde mig beskedent og blev nødt til at prale af, at det var den bedste pastaret, jeg nogensinde havde smagt
indstilling til at gluten fri brød ikke er hverdags kost, så går det nok. Rema 1000 har det sidste års tid virkelig sat fokus på allergivenlig mad og har nu lanceret en helt fantastisk Gluten FriSoftkerne Brød, som er certificeret af Dansk Cøliaki Forening. Prisen ligger på 24 kr, hvilket er en helt formidable pris når man tænker vi har med et special produkt at gøre, hvor priserne oftes er alt for høje, til at jeg har råd til det, så dette er virkelig et stor plus. glutenfri hvede stivelse- solsikkekerner-brune hørfrø-surdej af rismel og starterkultur, græskarkerner-hørfrø mel-sukker-salt-glukosesirup-maltodextrin-stabilisator E412(Guar gum)
A pot of gold – cocktail med agurk. Den er nemlig let, elegant, sødlig og alligevel frisk. Her er en opskrift på en cocktail med agurk, som hedder A pot of gold
Skræl den søde kartoffel og skær den i tern. Men først vil jeg lige sige, at opskriften her er fra Melissa Ambrosini – amerikansk helse- og businesskvinde – så jeg kan ikke tage al æren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.