4. f. o. r. s. k. e. l. i. g. a. y. t. ø. j. /. m. d. S. å. b. v. n. h. O. V. u. p. æ. ,. ). N. H. M. D. J. c. B. 1. 8. 0. 5. 7. ½. 6. 3. 2. -. A. G. K. T. C. r l
FORORD. Den lette orange varme og kraftige sauce, der typisk er velsmagende til både lyst og rødt kød. Det er meget nemt at lave, og smagsmæssigt nemt at justere på ens favorit-krydderier
Her kommer opskriften på mit rabarber-hyldeblomst syltetøj som lovet på IG. Håber den bringer lykke. 900 g rabarber350 g syltesukker8 hyldeblomstskærme1 dl hyldeblomstsaft ufortyndet 1 stang vanilieAtamonSkær rabarber i 3 cm lange stykker, vaniliestang flækkes, begge dele kommes i en gryde med hyldeblomstsaft og sukker
Jeg startede ud med de der slags alternative påskeæg, men alt det du ikke så jeg har lavet på skolen, er blandt andet konfekture, deribland Whisky trøfler
Læg rosiner i en skål og hæld whiskyen over. Rør rosiner og whisky i blandingen. 100g rosiner1 dl whisky (jeg brugte bourbon whisky) 120g smør130g sukker2 æg delt i hvider og blommer130g mel1 1/2 tsk bagepulverSukker til pynt. 1 dl whisky
Pasta med figen, gedeost og valnødde pasta- 2 fed hvidløg - olivenolie- en god håndfuld spinat - 125 g gedeost- 1 økologisk citron - saft og skrald- 1 lille dl hvidvin- fuldkorns pasta - 2 gode håndfulde hakkede valnødder- salt- 3-5 fignerForbered alle ingredienserne fra start
Den bløde og saftige bolle, som kan fyldes med alskens herligheder, lige fra den almindelig creme og syltetøj til nougat, marcipan, æblestykker, svesker, Nutella osv
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. å. ,. h. a. d. n. t. f. l. p. w. b. ø. u. D. y. C. æ. ). J. M. ". c. /. B. 3. (. -. 5. O. F. 1. G. V. 2. 0. 4. P. N. é. T. R. H. I. K. E. L. z. ½. q
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.