Fiskesalat med asiatiske noter
Mit crunchy køkken
Mit crunchy køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Fisk
  • 800 g hvid fast fisk
  • 3 tsk rød thai-karrypasta
  • 1 dl olivenolie
  • 1 tsk ristet sesamolie (kan udelades)
  • 2 tsk fint havsalt
  •  
  • Grønt
  • 2 fennikler
  • 1 lille rødløg
  • 1 moden mango
  • 2 stængler grønkål
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • kokosflager
  •  
  • Dressing
  • 1 dl olivenolie
  • 2 cm skrællet ingefær
  • saft fra 2 øko citroner
  • skal fra 1 øko citron
  • 2-3 spsk tamaritamari
  • 1 tsk ristet sesamolie
  • 1 fed hvidløg uden skal
  • 1 dl kokosmel
  • 1-2 spsk agavesirup eller lidt stevia (sukrin)
  • et vred peber fra peberkværnen

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.