Fiskesuppe
Vildmedmad.dk
Vildmedmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 bdt. Dild, frisk
  • 1 l Bouillon, fisk
  • 4 stk Laurbærblade
  • 0,25 tsk. Safran
  • 0,5 stk Fennikel, knold, rå
  • 1 dl Cognac
  • 300 g Rødtunge
  • 2 spsk. Smør, saltet
  • 1 stk Porre
  • 3 dl Fløde 38 %, Piskefløde
  • 1 stk Løg eller zittauerløg
  • 1,5 dl Hvidvin, tør
  • 1 stk Gulerod/gulerødder
  • 150 g Hummerhaler

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.