Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
I. g. å. r. l. a. v. e. d. j. m. t. i. o. s. f. n. h. p. D. k. 1. 5. -. 6. y. u. J. ø. ,. b. P. 4. %. 2. c. æ. 7. 0. (. N. ). 3. E. x. +. F. B. H. L. M. S
J. e. g. h. a. r. i. d. v. æ. t. p. å. H. o. s. l. f. m. k. n. ,. T. ø. j. u. M. S. b. y. D. F. (. 2. -. 3. ). C. 6. ½. c. 1. 8. %. L. P. B. 0. V. I. R. 4. O. A. E. K. Z. z. x. &. Ø. G. N
Normalt serveres flødekartoflerne til kød, hvilket gør den til tilbehør. Enten kan du lade osten udebliver, ligesom nogle foretrækker deres flødekartofler, eller kan du evt drysse med en smule bacon eller pancetta over retten
I. s. i. d. t. e. u. g. v. a. r. j. o. m. b. k. n. l. ø. y. D. f. ,. h. å. p. æ. F. x. J. S. V. B. M. K. '. 2. 5. 6. 0. 3. ). (. H. -. 4. c. 1. ½. 8. %. T. q. L. /. R. P. C. U. N. G. A. Å. O. w. E. 9. ". ) g
Jeg plejer at vælge et ildfast fad hvor der kun lige kan være de kartofler i som der brug for. En tommelfingerregel er at du dækker fadet med hele uskrællede kartofler i ét lag, så passer mængden også når de er skrællet og i skiver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.