Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Smag til med salt og peber. Her på en bund af porrerog dild i mascarpone. Saucen bliver cremet og virkelig lækker, og det er en rigtig god måde at servere fisk til en fiske-begynder
Server retten med det ønskede tilbehør. Drys salt og peber på fisken, læg den ovenpå grønsagerne, tilsæt lidt bouillon og damp fisken under låg til den er fast og mør
Salat medrøget laks, saftig vandmelon, cremede avocadoer, rødløg, frisk mynte og sort sesam. Smid en håndfuld friske mynteblade på og pynt med sorte sesamfrø
Drys med sesam og blå birkes (hvis du ikke har begge slags, kan du nøjes med den ene). Rør honning, sennep, salt og peber sammen i en skål og smør cremen på laksebøffernes overflade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.