vind og ingen nedbør. er vi fremme ved parkeringspladsen lidt nord for Hjerpsted kirke. vi ikke skærer os, når vi åbner østersene og stofposer eller plastikspande til
H. v. o. r. g. j. d. e. n. u. a. f. m. i. h. æ. k. l. t. s. ø. J. ,. N. å. p. S. L. E. T. D. b. M. O. '. U. y. A. (. ). 1. 3. 2. 4. =. é. -. 5. 6. 7. 8. 9. F. K. /
Hvis du følger mig og min blog, så ved du også, at et af mine principper er, at hver lille kalorie du tilfører kroppen, skal bidrage med noget næringsrigt
Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
Dog er det en god måde ved opstart i flere farver. Nogle vil sikkert mene, at det er en svær måde at starte op, men jeg tror at det er fordi man ikke har lært magisk ring ordentligt og bøvler lidt med at lave den
Nå, men vi kom fra ‘Den du ved nok’ – og her følger min version af den gamle klassiker, som er en rigtig ‘snaske-kage’ og ikke særlig æsterisk at se på
En italiensk menu er hovedsageligt inddelt i fire dele – antipasti, primi, secondi og dolci – mens vi i norden normalt inddeler vores menu i tre dele – forretter, hovedretterog desserter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.