/. /. /. /. /. I. d. e. n. s. t. u. g. h. a. r. i. v. l. k. ø. æ. -. p. å. m. E. f. o. j. ,. F. y. b. J. H. D. M. 4. ". S. B. x. C. 2. P. 1. 3. 5. L. K. (. ). A. T. Z. O. _. w. c. q. '. R. U. N. W
Olie og salt og mel røres i, der røres/æltes godt i nogle minutter. 2 stk50 g gær6 dl vand½ dl olie2 tsk sukker1 tsk salt150 g fuldkornshvedemel100g grahamsmel300 g durumhvedemelca 450 g hvedemel2 dl finthakket/klippet brændenælde, nye skud uden stilke2 dl finthakket/klippet skvalderkål, nye skud uden stilkeGæren opløses i lunken vand sammen med sukkeret
tilbehør til gryde-/simreretter eller kødpålæg. Et flot flettet brød bagt på durum og hvedemel. Brødet er allerbedst samme dag som det er bagt, men kan sagens gå dagen efter, hvis det dyppes i en god gryde-/simreret eller til en suppe
1/2 portion mørdej. 1/4 dl vand. 1/2 spsk havregryn. 1/4 dl vand. 1/2 spsk havregryn. Æblekage er jo altid lækkert, selvom det ikke er efterår - hverken ifølge vejret eller kalenderen
For et stykke tid siden strikkede jeg et lille sjal til min svigermor i brun alpaka. Jeg syntes, sjalet var sjovt at strikke og ville gerne prøve at strikke det i et andet garn og farve
En fed og flettet én af slagsen, for det er sådan vi kan lide skinkestang. Så er der dømt de glade 80’ere med lørdagskylling, fransk hotdog og skinkestang
Fordel strimlerne over æblerne, så de danner et flettet låg. Rul 2/3 af mørdejen ud mellem to stykker bagepapir, så den passer i størrelsen til en tærteform - eller en springform
det smukkeste baconnet flettes og varsen rulles forsigtigt ud herpå og omvikles i baconflettet. 1/2 tsk salt. 1/2 tsk stødt nellike. fennikel dampes møre i vand med salt og 1 spsk smør/olivenolie – de skal være flotte og grønne i farven. 1/2 tsk salt. 1/2 tsk stødt nellike
Denne kage er noget lignende den nemmeste kage eller måske rettere kringle, man kan lave. Den kræver praktisk talt ingenting af dig, udover at hakke lidt mandler og chokolade og tænde ovnen
Disse sprøde, knasende brød stænger (grissini om man vil) er et godt supplement til tapas-bordet. De er utroligt nemme at bage og kræver hverken hæve eller hvile tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.