160 g italiensk hvedemel1 dl vand20 g gærGærne opløses i vandet og melet køres i med en håndmixer med dejkroge-dejen stilles i køleskab i en skål dækket til med film. 330 g italiensk hvedemel250 g durumhvede10 g salt½ l vandFordejen tilsættes vand og 2 slags mel og æltes med dejkroge til en fast masse. Bages i en 250 grader varm ovn
Disse har jeg kaldt italiensk inspireret sandwich brød, da der er en god del durummel i dejen. Durum giver en lidt gylden farve, men kan også lave nogle bastante brød, så jeg har tilsat manitobamel for lidt mere hæveevne og noget mere luftighed
Her kommer opskriften på den dejligste italienske brød salat. 1/3 af blandingen og put den i en blender og tilsæt balsamico, olie, stænglerne fra basilikummen, hvidløg salt og peber
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
- Når dejen begynder at kunne slippe fingerne, skal du ikke komme mere mel i. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Det betyder at hvis du skal servere brødet kl. For det er i hvert fald ikke løgn at dette brød er det bedste brød til morgenmaden, til sandwichen, til suppen – ja, i det hele taget at spise til hvad som helst
Rør mel i, det skal ikke æltes, men al mel skal fugtes. Brødene bages i en forvarmet ovn, først 10 minutter på maxiamal varme, derefter skrues der ned på 200 og de får 15 minutter mere
Kan du godt lide ideen og stenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens. Ved at blende frø, mandler, nødder og kerner får man et sundt, glutenfrit, low carb brød, som minder utroligt meget om et almindeligt rugbrød
Form kugler og tryk dem flade mellem hænderne. Burgerboller med durum og italiensk fuldkornshvedemel. italiensk fuldkornshvedemel300 gr. Lad hæve på bageplade under er fugtigt klæde i 1-2 timer. 10 minutter ved 225 grader på midterste rille
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.