Lækkert alternativ til alm hvidt sandwichbrød, når du lige har lyst til en kylling/bacon sandwich. 1 brød. Bag brødet i den varme ovn i ca 35 min. 1 brød
på knækbrød eller ristet franskbrød. Dette er min absolut ynglings hønsesalat, den er perfekt. Smørstegt kylling, creme fraiche, mayo og parmaskinke… Dette er en hønsesalat hvor den får fuld skrue, og den smager derefter
N. o. g. l. e. a. n. k. m. d. t. f. å. i. r. u. j. c. b. ,. s. æ. v. E. p. h. y. D. F. K. 1. 2. 0. ø. R. '. J. S. O. M. ). I. (. 3. ½. L. H. G. 9. 7. -. 8. T. P. V. z. C. |. ) g
Jeg stiller gerne en bradepande med vand i bunden af ovnen, så brødene bages med damp. 160 g italiensk hvedemel1 dl vand20 g gærGærne opløses i vandet og melet køres i med en håndmixer med dejkroge-dejen stilles i køleskab i en skål dækket til med film. 330 g italiensk hvedemel250 g durumhvede10 g salt½ l vandFordejen tilsættes vand og 2 slags mel og æltes med dejkroge til en fast masse. Dejen formes til 2 brød uden at slå luften ud af dejen
I dag fik vi kartoffelsuppe med italienskebrød til. Det er brød uden spor af noget groft, men de smager godt og så kan ungerne spise resten som franskbrød
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
For det er i hvert fald ikke løgn at dette brød er det bedste brød til morgenmaden, til sandwichen, til suppen – ja, i det hele taget at spise til hvad som helst
Kan du godt lide ideen og stenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens. Og kan du godt lide ideen om hjemmebagt brød, men ikke rigtigt besværet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.