-- Se evt også nederst noget information om dilddressingen. Efter træning i går lavede jeg denne herlige "sandwich" eller "brød", som er lavet på aubergine
I dag skal jeg til påske frokost, så der bliver nok også rigelig med mad. Nu har jeg efterhånden fået rigtig meget ros for mit foccacia brød, som er blevet bagt herhjemme en hulens masse gange
opstart på arbejde og en ikke-nat-sovende Oskar. Det var ellers meningen, at jeg torsdag eftermiddag skulle have lavet dej til sandwichbrød, men alt overskud var skyllet væk pga
2-3 håndfuld frisk timian. 8-10 minutter, ellers så skal du bruge en ske til at røre rundt med, det ikke til at gøre i hænderne da det er en meget "våd" del, den skal røres godt og gerne i 10 minutter, det giver det lækreste brød. 35-40 minutter til den er blevet gyldenbrun på toppen
God morgen til jer allesammen, jeg er nok i fuld gang med at bage scones, cookies og andre lækkerier til min og Anne-Sofie’s virksomhed i minisamfundet på vores skole
Denne gang har jeg fokuseret på at lave noget der kan komme med i madpakken – Det blev til nogle grove sandwichbrød, der næsten kun består af kerner og frø
– Anret det på blade af sprød hjertesalat og du kan nyde en lækkert frokost. Af en eller anden grund, jeg ikke selv er helt klar over, har jeg holdt mig fra dåsemad de sidste lange stykke tid
-. -. -. -. E. m. i. l. o. g. j. e. v. f. k. s. n. æ. r. P. a. ". d. w. c. h. p. O. t. u. S. b. ø. (. ). H. y. 2. ½. 5. F. å. z. ,. /. U. K. M. G. N. 4. V. D. L. J. A. T. *. 1. 0
-. N. o. g. l. e. a. n. s. k. d. t. å. v. i. r. æ. m. f. ,. ø. D. u. b. J. p. y. M. I. j. G. S. w. c. h. z. 2. 7. 5. 1. 6. 0. 4. ½. (. ). F. K. V. P. 3. A
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.