Dagen efter, tag skålen ud og hæld dejen op i en bradepande med bagepapir. Lækker italiensk fladbrød med masser af smag, brødet er også i "familie" med pizzaen
Smør en bradepande med olivenolie. Nøglen til det gode foccacia er især tre ting. Opskriften er tyvstjålet fra bogen Meyers Bageri, men er så god og nem, at den også skal deles her
Skær foccaciaen over, og pensl den bløde side med en smule olivenolie. Når man har lidt lækre rester i køleskabet, så kan der oftest laves nogle lækre ting, man skal bare lige have idéerne
Hæld dejen ud på et meldrysset bord og ruld den let ud, så den passer ned i en stor bradepande. Nå, men det forhindredemigikkei at lave et foccacia brød til vores italienske aften i lørdags, for italiensk skulle det jo være
Dæk en bradepande med bagepapir, hæld derefter dejen op i den. Dette brød er super nemt, for man kan lave det helt uden at skulle ælte dejen, og så slipper man for at få mel og klister på hænder og køkkenbord
Kom den hævede dej i en oliesmurtbradepande. Forleden dag skulle vi bare have noget nemt - jeg lavede tomatsuppe med den her dejligefoccaciatil -inspireret fra arla
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.