L. i. d. t. o. m. a. l. e. r. n. v. g. s. u. k. J. y. j. b. ø. f. ,. h. V. æ. M. B. p. å. D. A. Ø. K. (. ). c. H. E. R. S. T. -. F. é. 1. 2. 3. 0. =. 7. %. C. P. O. '. N. G
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagenog for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen ogkagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Hvis du synes moussen mangler lidt rød farve, da tilsæt lidt rød frugtfarve. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvid chokolade mousse kage
Den varme creme kommes i en skål og sættes på køl til dagen efter med film over (filmen skal helt ned og røre cremen, så den ikke trækker skind eller danner kondens)
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
Hvis man vil imponere sine gæster med noget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her. Sæt den på køl ½ time så den kan sætte sig lidt og tag den ud af springformen
Eller… Altså indtil du får kvalme og skal finde en måde at få kvalmen væk i stedet. Fordi den er smadderlækker… Av av av det var lige Jante der kom forbi med en lov i hånden og fortalte mig, at den slags må “man” ikke sige
Pisk æg og sukker til en luftig masse (eller ‘æggesnaps’, som det nu så fornemt hedder). Selvom jeg for det meste går op i at spise sund og ordenlig mad, så kan jeg altså også sagtens sidde og nyde et stort stykke kage
Fordel risalamandenog stil den i fryseren eller i køleskabet. Den smager præcis ligeså fantastisk som almindelig risalamande, og oplevelsen af at servere denne kage for sine gæster er helt speciel – Folk bliver så imponeret, for den er utrolig smuk
O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.