Broccolitærte – Det er ikke svært at lave tærte – heller ikke fra bunden af, men selvfølgelig tager det lidt længere tid end hvis du har en færdiglavet tærtedej
Til bærsiruppen kommes bær og sukker i en gryde (gerne med resterne fra vaniljestangen). Pisk cremefraiche, flødeost, vanilje, sukker og citron sammen, så osteblandingen bliver luftig
Eller du kan vælge en Schubert Sauvignon Blanck fra New Zealand som er særdeles velegnet til asparges – hvis du vælger at servere asparges til – som jo har en syre der ikke går til en hvilken som helst vin
Put Creme Fraiche, mayonnaise, citron, karry, sukker, salt og pepper i en skål og rør det rundt. Jeg elsker pastasalat, og nu blev det tid til at prøve endnu en ny opskrift på en cremet version, denne gang med karry
Hvis de ved at din gryde fx er ½ timer om at blive varm så kan du bare sætte gryden ind fra starten og lade det hele stå i ½ timer til ovnen + ½ time til gryden
Fjern sener og de største klumper fedt fra mørbraden. Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
Majspandekager med fyld smager rigtig lækkert, og så er der sådan lidt fastfood over det, så selv de unge vil gerne deltage når der står pandekager med fyld på menuen – både med at tilberede og med at spise
Men nej – milkshakes er bestemt ikke noget jeg har drukket meget af i mit liv, så hvorfor jeg pludselig fik lyst til at drikke én, ved jeg simpelthen ikke
Opskriften på flødebollemasse er i øvrigt fra Odense Marcipan, så det hele passer jo sammen. Blev nødt til at indsætte en bindestreg i navnet på toppingen, for ellers skal man da klappe stavelser for at finde ud af, hvad der står
Så med inspiration fra Blomsterbergs karameller og en gammel opskrift på fudge, som jeg har fra min værtsmor, da jeg i sin tid boede i USA, kastede jeg mig ud i en gang FUDGE MED LAKRIDS
Skal du have friskbagte boller til morgenmad i morgen. Efter jeg er flyttet, har jeg nemlig ikke en røremaskine ved hånden længere (det står højt på ønskelisten), og da jeg gerne ville bikse en hurtig koldhævet dej sammen sidste weekend, blev denne opskrift til – super nemme og æltefrie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.