Lækre nøddebunde med en mokkaiscreme indeni. Jeg må godt dele opskriften her med jer, og jeg skal selv helt klart lave den inden alt for længe til nogle søde gæster
af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af,. Produkter med kokos 16. Jordbærflødeskum 32. Kaffe’fløde’ med vanilje 36. Kaffe’fløde’ med hasselnødder 37. ’Yoghurt’ med husblas 42. ’Yoghurt’ med agar agar 44. ’Yoghurt’ med fortykningsmidler 45. Mozzarella med yoghurt 80. Mozzarella med starterkultur 82. Pasta med cremet spinatsauce 97. Kyllingelasagne med karry 118. Quiche med cremet broccoli 124. Cheesecake med bærtopping 134. ‘Ris’alamande med chiafrø 142
Jeg har prøvet at undlade rabarber og lave en jordbærflødeskum i stedet. (Jeg har brugt en oval form, med bagepapir, som er lidt større end en alm rund springform
Vi danskere holder meget af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af, hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche
Vi danskere holder meget af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af, hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.