Den smager allerbedst når den har stået på køl et døgn, altså den ideelle gæstekage, som du kan lave dagen før, hvis du altså modstår fristelsen til at spise kagen, når den friskbagt og lun - mums mums kan jeg kun sige
– evt. Så hvis man må være så fri at kalde det for en opskrift, må man samtidig kalde det verdens måske nemmeste og mest simple opskrift på chokoladebrownies
– Frk. Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
Smelt smørret og lad det køle af. Fordel browniedejen i bageformen (dejen behøver ikke nå helt ud til siderne, den fordeler sig selv når den bliver bagt)
Selve browniedejen har jeg fået inspiration til fra Maya luksus brownie, og så har jeg i lang tid gået med tankerne om at prøve at lave en slags kokos swirl på toppen af en chokoladekage – med tanken om at det kunne sammenlignes lidt med bounty
Vend melet i chokoladeblandingen til man ikke kan se mere mel – pisk ikke for meget. Smør formen eller beklæd den med bagepapir Bland mel, salt og kakaopulver sammen Smelt chokolade, smør og espressopulver i en metalskål over et vandbad
Jeg har tidligere delt denne luftige chokoladekage med saltkaramel på bloggen – allerede dengang havde jeg en idé om, at jeg absolut også måtte prøve samme lækre saltkarameltop på en skøn, chokoladefyldig og fudgy brownie
E. n. l. æ. k. e. r. o. g. s. a. t. b. w. i. ,. m. f. å. d. u. O. -. v. D. ø. B. S. (. p. T. x. c. ). 3. 0. I. 1. 2. 5. 4. j. 7. h. F. C. R. y. 8. K. L. *. M. N. ) l
Det så simpelthen så lækkert ud, så den kom på to do listen over kager jeg skulle prøve og lave – og her har den så ligget længe, men nu havde jeg endelig tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.