I påskeæg part 3 gemmer der sig lækre æg med delikat lakridstrøffel. 20 æg. Lakridstrøffel smager fantastisk og kan enten spises som den er eller som fyld i andre lækre ting
Part 1 er lækre marcipanæg med hindbærtrøffel. 20 æg. Mit navn det står med prikker. Påsken nærmer sig og det betyder en lovlig grund til at spise søde sager
Jeg var nu ik særlig sulten, så jeg fik bare en lille let frokost på den cafe/ restaurant vi fandt. Dag 2 (Mandag)Jeg havde sat mit ur til at vække mig kl
Jeg kan næsten ikke vente med at sætte tænderne i den, men traditionen tro skæres den for den 24. Så blev den engelske julekage pyntet med abrikosmarmelade, marcipanlåg, icing, kristtjørn fra haven, røde cocktailbær samt guldstøv
20 minutters kørsel i bil fra Nerja. Tapas på hollandsk. Sidst vi aflagde Nerja et visit besøgte vi “Den Hvide By” Frigiliana, som ligger oppe i bjergene ca
Denne version er asiatisk inspireret og en kopi af den, de serverer på restaurantkæden TGI Friday’s. TGI står for Thank God It’s (Friday) – så jeg tænkte, at den var passende at dele med jer i dag
400 g fint snittet hvidkål200 g revet gulerod1 revet æbleDressing af. 250 ml skyr, 1 tsk dijon sennep, salt & peber, citronsaft, 1 spsk mayonaise og et par dråber stevia. 200 g. 250 ml skyr
Som beskrevet i det foregående indlæg her på bloggen, så var det ikke overdrevet brug af restaurationer, som blev kendetegnende for vores lille tur til de varme lande
Hæld skinketern, cherrytomat, hytteost og oregano i og rør det godt sammen. Basserne indeholder nemlig kun 125 kcal pr. 1 pk gær6dl lunken vand4 dl kærnemælk500g pizzamel500g grahams mel1 dl olie2 tsk salt2 tsk sukker300g skinketern6 cherry tomater1 lille dåse tomat puré100g hytteostOregano efter smagSådan gør du. Bages i 20 minutter ved 200 grader. 2 tsk salt. 2 tsk sukker
Jeg arbejder sammen med søde konditor/venner og laver kager som aldrig før. I 11 dage har det været solskin og grill vejr 5 aftner i træk - og det skal lige siges at et land med 250 regnvejresdage om året, så det helt usædvanligt. I dag er det så 12. 11 dage har det været solskin og grill vejr 5 aftner i træk - og det skal lige siges at et land med 250 regnvejresdage om året, så det helt usædvanligt
Kom ærter og moste/knuste kartofler i og smag til med resten af krydderierne efter smag. 1-1 1/2-ish dl fine grønne ærter. 1-2 tsk spidskommen. 1-2 tsk korianderfrø pulver. Rul butterdejen tyndt ud, skær den i trekanter 4-8 stk alt efter hvor store/små du vil have dine samosaer. Pres siderne sammen med en gaffel, pensl med æg og bag 8-10 min ved 200 grader varmluft. 1-1 1/2-ish dl fine grønne ærter. 1-2 tsk spidskommen. 1-2 tsk korianderfrø pulver
Jeg arbejder sammen med søde konditor/venner og laver kager som aldrig før. I 11 dage har det været solskin og grill vejr 5 aftner i træk - og det skal lige siges at et land med 250 regnvejresdage om året, så det helt usædvanligt. I dag er det så 12
20 personer så der var masser af plads mellem bordene så man havde masser af ro omkring sig og det samme havde aftenens 2 unge tjenere der med en professionel ro ledte os igennem hele aftenen som startede med et glas champagne ledsaget af 4 små snacks anretninger med bla. rå grønkål med marinerede fjordrejer, grisini med rå kalvemørbrad, jordskokker med persillecreme og brødchips med en creme jeg ikke lige kan huske, vi skulle jo igennem 7 retter, da vi havde tilkøbt 2 ekstra retter så vi kunne få hele oplevelsen med. 2. Med 5 fantastiske serveringer plus snacks og brød var tiden kommet til desserterne 2 af slagsen skulle vi igennem først en karameliscreme med hasselnødder, malt grene, kørvel og estragon sauce
Jeg gik forleden igang med hjemme-produktion af 2 slags sennep og øl-marinerede jordskokker. 2 spsk wasabi-pulver, jeg havde dog på tube, så det kom i. 200 g hele gule sennepsfrø. 2½ dl eddike. 2 spsk rød karry-pasta. 2 spsk wasabi-pulver, jeg havde dog på tube, så det kom i. 200 g hele gule sennepsfrø. 2½ dl eddike
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.