- er da skøn eftermiddagshygge på en kold feriedag. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
D. i. s. e. b. o. l. r. a. G. E. N. I. A. L. h. m. n. g. d. f. t. ø. j. k. æ. -. u. p. å. (. y. H. R. ). v. ,. V. O. P. S. K. F. T. c. 1. 0. /. 4. ½. 2. 5. 6. B. . M. J. l
Morgenboller fyldt med smag og sunde kostfibre. Jeg har bagt disse morgenboller med chiafrø et par gange nu og udviklet lidt på opskriften så de nu både har en sprød skorpe og samtidig er saftige indeni
Friskbagte kanelsnegle. Herhjemme spiser vi for det meste kun slik og kager i weekenden, så når det bliver fredag bager vi tit en lille ting til at forsøde weekenden med
Jeg elsker friskbagte lune boller (hvem gør ikke det. Bum – friskbagte boller til madkasserne. Sådan ca hver anden morgen bager vi boller om morgenen til madpakker
Morgenboller med græskarkerner og kakao. Forleden surfede jeg lidt rundt, for at søge inspiration til nogle lækre boller, og kom forbi bloggeren MissMuffin, som havde en opskrift på lækre morgenboller med græskarkerner og kakao, så dem måtte jeg prøve
Jeg elsker hjemmebagte morgenboller, og det er efterhånden blevet mere normalt med friskbagte boller herhjemme i weekendmorgenerne end en tur til bageren
Så håbede jeg, at det ville blive saftige og sprøde morgenboller. Så her er opskriften på verdens nemmeste morgenboller, som kun kræver 10 minutter om aftenen og 5 minutter om morgenen + 15 minutters bagetid
K. o. l. d. h. æ. v. e. m. r. g. n. b. s. a. p. å. 1. 5. i. u. t. M. ø. w. k. f. -. ,. J. y. j. B. S. L. T. O. 3. 0. (. 8. ). D. /. 4. 2. ½. 7. H. G. P. N. c. #. I
Der er der ikke meget der slår morgenbrød af økologisk/biodynamisk mel med kimen og skaldele intakt. Der er de sunde argumenter om at få de B-vitaminer gennem kosten, som Sundhedsstyrelsen forestiller sig vi får hver dag
K. o. l. d. h. æ. v. e. t. b. r. a. g. m. -. ,. s. i. k. n. J. H. f. p. j. 1. y. å. D. ø. S. u. M. O. /. 2. 0. 7. T. 8. B. L. c. 5. 3. 4. C. E. (. x. ). R. F. N. P. I
Denne spændende opskrift har jeg fået fra Bente Linde Hoppe(ca. 20 stk. )50 g gær8 dl vand4 spsk. olie3 tsk salt4 spsk FiberHusk4 spsk sirup600-800 g Finax glutenfri mel160 g Finax glutenfri crispy flakes eller frugt müsli100 solsikkekerner, hørfrø, rosiner, hakkede tørrede abrikoser eller andetOpløs gæren i vandet, rør FiberHusk i, og lad blandingen trække i 10 min
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.