Behold stilkene og stop dem sammen med citronerne ind i kyllingen. Retten er stærkt inspireret af Jamie Olivers "spanske kylling" fra "Middag med Jamie" l
Tilsæt til pastaen sammen med ærter og majs og kog et par minutter. Pisk æg, mælk, ost, timian, salt og peber sammen og tilsæt til pastaen sammen med skinke
Start med at skrælle dine asparges, og knæk dem herefter ved endestykket. Opvarm lidt olie og smør i en sauterpande, som kan tåle at gå i ovnen, og kom rødløgene derpå sammen med hvidløg
Den klassiske frittata al forno laves med spinat og ricotta, og er meget nem at tilberede. Her er den tilberedt med frisk spinat, men du kan lige så godt vælge at bruge andre grøntsager som for eksempel zucchini, asparges, porrer eller bladbeder
chorizo, hvidløg og chili skæres i skiver og kommes på en pande sammen med olivenolie. Når spaghettien er kogt hældes vandet fra, og pastaen kommes op på panden, og vendes rundt sammen med de andre ingredienser
gang kunne køleskabet medvirke til en dejlig frittatamed friske grønne. Pisk æggene sammen med. Frittata er en dejlig let ret som passer fint en forårs-
med friskhakket persille. Jeg har endnu engang lavet en rigtig god frittata. Kan serveres som en ret for sig selv med lidt salat eller som tilbehør til kød og fisk
Friske løg blev basen til denne frokost - en skøn luftig frittata toppet med bladbede. En rigtig sommertur med min mor slog forbi Årstidernes gårdbutik, hvor kasserne blev fyldt med skønne grøntsager - et sandt kup på en mandag, hvor de sælger ud af godterne
Der krydres med paprika, cayennepeber, sort peber og salt efter smag – pas på med saltet dog – chorizoen er ret salt/røget, så det kan hurtigt blive for meget
Og så er retten klar til servering - chorizoens særlige røgede kraftige smag kommer virkelig frem i denne ret, og den er meget lækker til et godt glas rødvin - evt med et stykke godt brød og lidt pesto til
Aftensmaden igår blev frittata, med inspiration fra mit madblad. -)Til én pande/frittata, 2-4 personer. Sæt ovnen på 225 grader varmluftPisk hytteost, æg, engelsk sauce, salt og peber sammen i en skålSkyl tomaterne og skær dem i skiverSteg tomatskiverne i olie på en pande, der må komme i ovnenDrys ost henoverTilsæt fyld (i den med basilikum, piskede jeg basilikum med i æggemassen)Hæld æggemassen over og steg i middelvarme i 5-10 minutterPrik/løft æggemassen nogle steder, så det der stadigt er flydende, kan løbe ned og stivneEftersteg frittataen midt i ovnen i 5-10 minutterKrydr med friskkværnet peber, skyl rucolaen - dup den tør og drys den over frittatenPynt evt med lidt frisk basilikumServer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.