Den kan bruges enten som forret eller tilbehør til kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portion gratinerede artiskokker som en hovedret
Faktisk kan man få en pommes frites-skærer, men jeg vælger nu at bruge en kniv – blandt andet fordi jeg helst bruger bagekartofler, og de er tit for store til at være i skæreren
"Et lækkert og sundt tilbehør". For et stykke tid siden var jeg i Skallerup Resort, og der fik vi serveret en omgang af disse sunde pommes frites til en af vores hjemmelavede middage
Slut af med flagesalt og rigelige mængder timian på toppen og bag i ovnen på 200 grader varmluft i ca 20 min – vend forsigtigt undervejs i processen da de kan være lidt porøse
Opvarm olien i en pande og smid hvidløg og halvdelen af persillen, som lige skal hakkes, på et minuts tid, hvorefter det skal have selskab af artiskokkerne – kun dem, ikke vandet
Hæld vandet fra i et dørslag og lad artiskokkerne dryppe af. Rør æg, rødbede og persille sammen med vinaigretten og server den til de færdigkogte artiskokker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.