150 g friske dadler. 100 g saltede ristede peanuts. 100 g dadler. 100 g mandelmel ( eller mandler blendet til mel). 1 spsk kakao. 1-2 spsk stærk kaffe. 150 g. 100 g. 100 g. 100 g. 1 spsk kakao. 1-2 spsk stærk kaffe
Stil igen kagen i køleskabet et par timer, så bærtoppingen stivner. stor håndfuld blandede bær. Tænd ovnen på 180 grader. Fordel krummeblandingen på en bageplade med bagepapir, og bag det i ovnen cirka 10 minutter. Læg husblas i blød i en skål med koldt vand i 10-15 minutter. 110 g digestive kiks. 100 g cream cheese. 1 stk. 1 dl skyr eller creme fraiche. 1 stk. 1 stk. 1 tsk. 1 stk
Gang på gang tager det mig med storm med sin enkelthed og lækre smagsnuancer. Jeg drømmer mig gerne væk til varmere himmelstrøg, romantiske middage i aftenbrise, solmodne tomater og smagsindtryk, der fylder sindet med glæde og ro
1. 1. 1. 1. 1. 1. H. j. e. m. l. a. v. t. n. g. r. b. o. S. d. u. ,. k. æ. i. s. z. p. h. y. å. ø. D. f. 2. 0. q. (. c. ). 5. 7. 9. P. 6. -. 8. . V. O. N. s l
1 liter). 2 pasteuriserede æggeblommer1,5 dl sukker3 dl mælk (helst let eller sød)2 dl piskeflødekorn fra 1/2vaniljestang1/3 af en dåse dulce de leche (find nem opskrift lige her)ca. 1 tsk havsalt. kom 1/3 af en dåse dulce de delche op i en kop/lille skål, rør godt rundt og vend derefter havsalt langsomt i – vær ikke for voldsom, da det er meningen, at der skal være flager af salt i karamellen. 1 liter)
Jeg ved jeg ikke er ene om at misunde Kardashian klanen, samt de inspirerende instagram piger og beauty gurus, for deres altid flawless lagte makeup, deres høje kindben og glowing hud
- en ganske simpel måde at få dine kager til at stråle påDet skal du bruge. - plasticposer- pastafarver- tandstikker- sukker (perlesukker, rørsukker eller alm
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. D. e. t. r. s. o. m. b. k. n. d. h. ø. j. æ. f. l. i. g. a. ,. å. J. u. v. –. p. y. O. F. S. H. 4. K. (. ). c. 2. 0. ½. T. U. 8. P
Her får I to forskellige veganske småkager af en dej. To Slags Småkager af en Dej, ca. kartoffelmel. Bland mel, kartoffelmel og flormelis og ælt margarinen i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.