Union Station lå lige om hjørnet og der er der et hav af take-away forretninger. En fantastisk stor pizza blev leveret på bordet i en støbejerns-form, der var brændvarm
Chokolade”kopper” med mandelsmør og dadel/kakao-karamel. Den er lavet ud fra samme grundopskrift som min chiaalamande og ved at vente med at tilsætte den mosede banan til når grøden skal spises, kan du nemt lave en større portion som kan holde sig 3-4 dage i køleskabet. Mia’s yndlingsmad #1 – chiaalamande-grød
En af mine ynglings kogebøger fra 2015 har en opskrift der hedder ‘Seeded pistachio and squash galette’ og jeg har længe beundret hvad jeg synes lignede et mesterværk – hvis du så billedet i bogen ville du vide hvad jeg mener – før jeg endelig fandt en god nok undskyldning for at lave den… Eller hvad der som så mange gange før endte med at være min fortolkning og lidt anderledes udgave, men det endte godt, for både mine gæster og jeg var meget tilfredse med både smag og udseende
Mia’s yndlingsmad #1 – chiaalamande-grød. Den her salat er lige præcis det jeg har allermest lyst til når foråret lige pludseligt er her, med dens klare blå himmel, eksplosion af blomster og varmere temperaturer, der hiver en udenfor
Chiaalamande indeholder mindre tilsat sukker, masser af omega-3 fedtsyrer (fra chiafrøene) og andre gode fedtstoffer (fra kokosmælken og mandlerne) og så bidrager den også med et fint indhold af proteiner (specielt fra havregrynene, chiafrøene og mandlerne). Til 2-3 morgener til 1 person. 1-2 spsk øko kirsebærsovs pr servering. 1-2 spsk øko
Som sagt smager denne kage himmelsk med syrlig-sød hindbærmousse og fyldig chokoladebund. Brug en el-pisker eller køkkenmaskine og pisk flødeskummet så stift, som det kan blive
Tildæk dejen og stil den på køl i 8-24 timer. Bag bollerne i 13-15 minutter. Bløde og saftige gulerodsboller, der er nemme at lave og ikke skal æltes – hvis det lyder godt, så prøv disse boller
Du kan også bruge købe-marmelade eller syltetøj, men den hjemmelavede smager bedst. Jeg har lavet hindbærsnitter flere gange i løbet af de sidste par uger i forsøget på at udvikle den helt rigtige opskrift, og nu er de efter min mening blevet perfekte
Bages 17-20 minutter ved 200 grader alm. Jeg har længe haft lyst til muffins med hasselnødder og chokolade, for det minder mig den første muffinopskrift, jeg prøvede som barn
Put alle ingredienserne i en gryde og lad det hele koge i 10-15 minutter. Denne suppe er meget simpel, for den indeholder ikke ret mange ingredienser eller krydderier, men den smager ganske godt, bare som den er
De skal efterhæve i 10-15 minutter, imens ovnen varmer op til 200 grader. Vi kender alle kanelsnegle og pizzasnegle, men “snurrer” er sneglenes lidt mere avancerede og dekorative modstykke
250-300 g hvedemel. 250-300 g hvedemel. Dette er den bedste pizzadej, jeg hidtil har lavet. Den er nem at håndtere, den skal ikke forbages, den er sund, og vigtigst af alt er den sprød
Den blev overraskende lækker - især avocado, citronsaft og salt satte prikken over i’et. Jeg har længe haft en pose belugalinser i skabet og ikke rigtig vidst, hvad jeg skulle bruge den til, men i dag lavede jeg så denne sunde salat til frokost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.