Og efter en hård opstart på dagen, grundet vinsmagning og efterfølgende drinks på Vesterå med en veninde igår, for derefter at stå nogle timer i køkkenet, så er jeg ved at være lidt brugt
Her kommer en opskrift på en lækker kartoffel æggekage, - dejlig krydret og ret sund. (Jeg havde en pakke halv tør kedelig rugbrød, men efter en tur på brødristeren smagte det perfekt til denne ret) 250 g
En ret jeg endte med at afprøve var noget med ærtemos, kan ikke huske præcis hvad der ellers blev lavet til, men har meget længe søgt efter hendes opskrift på ærtemos, da jeg huskede den som rigtig god
Vi sagde derfor ja, og fandt så frem til - efter mange ændringer i kalenderen og dets aftaler, at det skulle løbe af stablen idag Spiret er en ultra hyggeligcafé I Aalborg, hvor der både er mulighed for at sidde indenfor, eller ude foran
Lad den stå på køl lidt igen. I dag har jeg lavet fyldte chokolader, med café latte ganache. Temperer det overskydende chokolade igen og fyld oven på ganachen, skrab fri, så chokoladerne nu har en bund
Det er lavet på fire æg og en smule madlavningsfløde da vi intet mælk havde i huset. Senere tog vi ind mod byen hvor en tre retters menu på Cafe Fokus ventede på os
Frokost og “Fika” påCafé Agnez, Malmø. Café Gaya, Århus. De havde lukket på hvad jeg troede var en helt almindelig hverdag, men som altså viste sig at være en helligdag
Min mor havde fyldt huset med damer, som forinden var blevet orienteret om, at frokosten ikke skulle være al for stor og fyldig, da eftermiddagen ville byde på rig mulighed for at fylde maven
Men denne gang tror jeg at jeg har fundet den perfekte måde at tilberede dem på. For mig skal den perfekte udgave være knasende sprød udenpå, og samtidig blød og lækker i midten
De smager ligesom dem man får påcaféer og er lavet med massere af smør og sukker. Rul hver dejklump sammen til en kugle og kom på en bageplade med bagepapir
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.