(Ja, jeg ved godt at jeg skylderLondon-indlæg, men vær nu lige lidt tålmodig. Isen, som vi lavede (eller, primært Line lavede, men jeg udgjorde et godt heppekor) var KlidmostersStrawberry Cheesecake Ice Cream, og jeg kan lige så godt indrømme først som sidst, at det er en af de bedste is, jeg nogensinde har smagt
Hvilken ære at være din første gæsteblogger. Ind til nu har jeg ikke helt set fidusen i at have gæstebloggere, men da Louise fra min gymnasieklasse bad om hjælp til udbredelse af et godt budskab, tænkte jeg, at én gang skulle være den første
Dine-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Skriv en kommentar - Cancel Reply. Jeg ved ikke helt, om man kan kalde tre sammensatte ingredienser for en opskrift, men ikke desto mindre bliver netop disse tre til svampede, sunde chokoladebrownies
Jeg havde ellerslinet op med en lang række tiltalende navne til dellerne, for at overtale ham til at spise dem, men de blev faktisk slet ikke nødvendige, for der skulle slet ingen overtalelse til… I skal nu ikke snydes for mine påhit – det kan jo være at I får brug for at overtale resten af familien
- med masser af det "sorte guld"Og med det sorte guld, mener jeg selvfølgelig de smukke og henrivende små sorte vaniljekorn, som jeg jo fik en dejlig stor ladning af, da jeg bestilte en portion sammen med Sabina og Line for noget tid siden
/Line. En af mine yndlingskagerer helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket. Det værste er sådan en tør snegl som ikke smager af noget
/Line. Jeg synes det føles super rart at jeg helt præcis ved hvadderer i det jeg spiser og så erder bare en ekstra glæde ved selv at have produceret noget fra bunden
/Line. Inden vi tog af sted mod det jyske fejrede vi K’s fødselsdag hjemme i Helsingør med blandt andet denne lækre chokolade-banankage pyntet med mere chokolade
dk, som jeg vandt af Line. Men det vil de gerne - rigtig gerne. Jeg har som sagt fri i weekenden, men er lovet væk til hvalpepasning for mine forældre, som er på juletur til Düsseldorf
/Line. Snackboxen varierer alt efter, hvadder lige befinder sig i køkkenskuffen, men jeg synes allermest om, at den både indeholder lidt salt og lidt sødt
/Line. Efteryderligere et par minutter tilføjes pesto og når pastaen er færdigkogt røres den i kyllinge-pestoblandingen og smages til med salt og peber
/Line. Hæld chokoladen overblandingen og drys med frysetørret hindbær. I mens jeg har skrevet speciale har jeg somme tider siddet på biblioteket i Helsingør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.