Med en hel and påkøkkenbordet var der ikke andet at gøre, end at kaste sig ud i det. Min madbuddy og jeg besluttede i supermarkedet at købe en hel and, efter at vi aftenen forinden havde set Hugh Fearnly-Whittingstall i programmet "River Cottage" kæmpe for bedre levevilkår for høns
For når teenageren er sendt af sted på efterskole, og han har sit eget liv med fodbold og skolekammerater, giver det mig en større "frihed" til, at kunne gøre flere af de ting, jeg gerne vil
Tja, oghvorfor ikke til alt detandetogså …. Ajvar helt uden hvidt sukker, fortykningsmidler eller anden kunstig tilsætning, og tilmed i to forskellige smagsvarianter
Sker det (ogdetgørdet), at vi har glemt at planlægge aftensmaden og kommer for sent i gang, så kan du være sikker på, at jeg sørger for mig selv og tilbereder grøntsagerne først
Denne portion skal bruges som en Værtindegave og resten skal min svigermor have, da hun er glad for disse, og hun kan om alle tåle, at få lidt ekstra på sidebenene
Forhvorfor vælger man bevidst at gøre madlavningen mere langtrukken. Men så var det, at min svigermor forærede mig sin Römertopf, som bare stod og samlede støv
This might sound like a bit of an effort, but I promise you it is worth it. Cut the bread on a diagonal into 2cm/1" diamonds but do not cut all the way through the bread (just like you would cut a french stick for garlic bread). Wrap with foil and bake for 15minutes until the cheese has mostly melted, then unwrap and bake for 5 minutes more to make the bread nice and crusty
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Derfor måtte jeg selv prøve at gøre dem kunsten efter i går aftes (og til middagsmad i dag), ogdet lykkedes i allerhøjeste grad med bifald fra hjemmefronten
Står man alligevel der og synes, der skal lidt forårsgrøn salat til påskelammet, må man gøre sig umage med dressingen, så den kan give lidt smag til blandingen
Kyllingen er sprød og dejlig saftig da den er blevet vendt i æg og dernæst majsstivelse, som bare gør kyllingen super lækker når den steges i en masse olie
Fjern overflødigt fedt ved gumpen fra anden og gem det til sovsen. Kom sukkeret på en kold pande og smelt det til det er lysebrunt ved middelstærk varme
rengørog puds andebrysterne til, bland alle de øvrige ingredienser godt sammen i en skål og pensle andebrysterne godt på begge sidder inden de brunes godt af på skindsiden i en pande der kan tåle at gå i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.