Fjerne kernehuset æblerneog skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel
Stik kernehuset ud af æblerneog fyld dem op med marcipanblandingen. Serveres lune med vanilleis. En rigtig lækker sensommer dessert hvor man kan bruge de gode danske æbler
Top med skyr og spis. Når æblerne har fået farve puttes rosiner, nødder ogkanel på panden. Indgredienserne vendes sammen på panden og steger videre i et par minutter
Sukkeret røres med det bløde fedstof og æggene piskes i et ad gangen. Ingredienserne til smuldredejen smuldres løseligt sammen med fingrene - der skal helst være klumper i
E. f. t. e. r. å. s. a. n. d. l. i. g. o. v. m. ,. u. k. z. J. h. æ. b. I. j. V. p. C. c. 1. 2. 5. 0. ø. 4. (. ). P. T. é. y. B. K. F. D. /. 8. -. 3. A. G. t l
Kom æblestykkerne i en plasticpose medkanelog sukker og ryst godt. Kom melet op i æggemassen sammen med olie ogyoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.