GateauMarcelmed en passionsfrugt karamel sovs midte er lækkerhed på et højt niveau. Kagen består af en bagt chokolade mousse i bunden, et lag abrikos marmelade( eller i dette tilfælde karamelsauce), og er derefter toppet med chokolade mousse
En dejlig, tung chokoladekage – Den franske GateauMarcel – med kun fem ingredienser. Kagen var en stor succes – en meget kraftig chokoladesmag, men moussen var blevet helt fantastisk, luftig, så sammen med lidt friske bær og is, var kagen helt perfekt
Smørret og chokoladen (som er afkølet) røres forsigtigt sammen med æggeblommemassen. GateauMarcel er en rig chokoladekage, som består af en bagt bund og en mousse på toppen – som er lavet af samme dej
Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad sammen med smørret. Pisk blommerne lyse sammen med halvdelen af sukkeret og hviderne stive med den anden halvdel sukker
2) 120 g sukker blandes med æggeblommerne og massen piskes luftig og lysegul. 4) Chokolade-/smørblandingen vendes forsigtig op i skålen med de piskede æggeblommer. 5) De piskede hvider vendes derefter forsigtigt sammen med chokolade-/æggeblandingen. 6) En springform smøres med blødt smør på indersiden, og der drysses med lidt sukker (Det gør det nemmere at løsne bunden, når kagen er bagt). 10) Pynt kagen med ca
2) 120 g sukker blandes med æggeblommerne og massen piskes luftig og lysegul. 4) Chokolade-/smørblandingen vendes forsigtig op i skålen med de piskede æggeblommer. 5) De piskede hvider vendes derefter forsigtigt sammen med chokolade-/æggeblandingen. 6) En springform smøres med blødt smør på indersiden, og der drysses med lidt sukker (Det gør det nemmere at løsne bunden, når kagen er bagt). 10) Pynt kagen med ca
Skil dem ad med lidt af sukkeret. Pynt kagen med chokoladespåner. 1100 g chokoladespånerHak den lyse og mørke chokolade groft, og smelt det sammen med smør i en skål over vandbad. Smør en springform (22 cm) med lidt fedtstof
nytårsfesten - med en kugle frisk sorbet-is til, fx passion, appelsin eller hindbær. GateauMarcel er en meget enkel, men yderst velsmagende kage, der består af få ingredienser
Løs kagen fra kanten og bunden med en kniv. Pynt den med chokoladespåner og friske bær. De jeg havde tøsemiddag besluttede jeg at lave denne dejlige tunge chokolade mousse kage
Pisk æggeblommer, sukker og maizena, vend den kogte mælk i skålen med æggeblandingen, kom derefter hele blandingen i en gryde, opvarm det forsigtigt til det tykner, pas på det ikke bliver for varmt
En rigtig blære dessert at diske op med. Smør en springform med smør og drys med sukker. Hak chokoladen og smelt det over vandbad sammen med sukker og smør
… Til dessert blev der serveret en “Påske GateauMarcel“, som kommer på bloggen på søndag. 1 dl fløde (kan skiftes ud med 1 dL creme fraiche, men fløden giver bare noget til tærten)
Karamel GateauMarcel (verdens bedste chokoladekage), Bananmuffin med karamel, Banan brownie m. Når jeg først springer på Katrine’s macarons med salt karamel, er det meget svært at stoppe igen
I eftermiddag har jeg også været i gang med at lave gateaumarcel for første gang. gateaumarcel. Det er første gang, jeg har kastet mig ud i det, og jeg er, når jeg skal sige det, ret tilfreds med resultatet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.