Proteinrig kold grød med vanilje og bærsymfoni – sund morgenmad som tager nul sekunder fra din tid om morgenen, men giver dig alt hvad du skal bruge for en perfekt start på dagen
Nu fik jeg jo ikke opskriften på kartoffelsalaten dengang, men jeg kunne jo dissekere den med øjne og smagsløg, så de ingredienser, der er i, er hvad der var i kartoffelsalaten fra Rømø, men det er jo ikke altid nemt at afgøre, hvad der er i dressingen
Du har måske allerede set, at jeg viste salaten frem på Instagram den anden dag (lige her), hvor den blev nydt søndag aften som picnic på stranden i solen med tilhørende kyllingebryst sammen med familien
Hæld herefter vandet fra og skyld dem i iskoldt vand. Endelig er det blevet tid for at høste vores egne avlede kartofler fra vores plantekasser, hvilket vi har nydt godt af de seneste uger
Jeg bliver i afdelingen for koldt tilbehør i disse dage - i går stod den så påkold linsesalat. Jeg elsker grønne linser i alle variationer, og som kolde går de rigtig godt sammen med andre grøntsager til en skøn, sund salat
Så er der atter sol på vejrudsigten. Skyl melonen og skær den over på midten. pasteuriseret æggehvide (svarende til 1 æggehvide fra et stort æg). pasteuriseret æggehvide (svarende til 1 æggehvide fra et stort æg)
Den smager virkelig lækkert, indeholder proteiner fra skyr og vaniljeproteinpulver. Mange af jer på IG, har nu spurgt efter opskriften på min kolde grød
Bogen kan nu købes som e-bog, og er også på vej i tryk. Her serverede bloggeren og kogebogsforfatteren Johanne Mosgaard forskellige grøntsagsretter fra gasgrill
Proteinrig kold grød chokolade og hasselnød – sund morgenmad som tager nul sekunder fra din tid om morgenen, men giver dig alt hvad du skal bruge for en perfekt start på dagen
Frosne jordbær direkte fra fryseren, 2 bananer og rismælk. Karoline kan altid lige lokke mig. Så det blev til en ordentlig skålfuld smoothie med jordbær
H. a. r. d. u. v. æ. e. t. f. o. b. i. m. n. ø. s. l. g. w. y. D. ,. k. p. C. h. M. T. å. ). F. j. /. c. P. J. S. O. ". I. R. x. A. K. (. 3. 2. ½. 1. 8. %. E. V. 5. N. z. 6. 4. 7. é. |. 0
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.