Pisk hviderne stive, tilsæt sukker, og pisk til hviderne er helt stive. Lad dem køle helt af, fjern vaniljebælgen, og rør rabarberne sammen til en ensartet masse
Tykke og svampet pandekager fri for laktose. Mælken er skiftet ud med soyamælk og stedet for at steget dem i smør så bliver de stegt i lækker kokosolie
Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)
Selvom der nu efterhånden findes laktosefrie oste, fra blandt andet Astrid & Aporna (læs artiklen her) samt Valios emmentaler ost, så er kan man også sagtens lave lasagne helt uden ost
Min far havde fødselsdag i weekenden og min mor havde bagt en lækker jordbær lagkage. Find en står skål frem og hæld æggene deri sammen med sukker og vanillesukker og pisk grundigt med en håndmikser
Del på FacebookClick to share on Google+Click to share on PinterestKlik for at dele på TwitterKlik for at sende som e-mail til en venKlik for at udskrive Ingredienser for dej
Når man har en sød tand som mig og er rigtig glad for kage, så kan man sagtens spise det hver dag – især på arbejde, hvor man sidder og hygger med en kop te og ens arbejde
Del på FacebookClick to share on Google+Click to share on PinterestKlik for at dele på TwitterKlik for at sende som e-mail til en venKlik for at udskrive
Kan indeholde spor af nødder og jordnødder. Laktosefri is fra Carte d’Or. Der er lige blevet lanceret 2 forskellige laktosefrie isvarianter fra Carte d’Or. Carte d’Or Gelateria Nordic Berries & Cream, 850 ML, er en frisk og sød flødeis med en delikat smagskombination af blød vaniljeis, boysenbær og jordbær toppet med en sauce. Laktosefri flødeis med cheesecakesmag, boysenbærsauce (7,5%), bærsauce (7%) og jordbærstykker (0,4%). Laktosefri SKUMMETMÆLK, laktosefri FLØDE (17%), sukker, glukosesirup, druesukker, boysenbær (2. 5%), laktosefri. SKUMMETMÆLKSPULVER, jordbær (1,1%), hindbær (1,1%), solbær (0,9%), brombær (0,7%), stabilisatorer (johannesbrødkernemel, guargummi, carrageenan, pectin), emulgator (mono- og diglycerider af fedtsyrer), aromaer, surhedsregulerende middel (citronsyre)
Del på FacebookClick to share on Google+Click to share on PinterestKlik for at dele på TwitterKlik for at sende som e-mail til en venKlik for at udskrive
I sidste uge havde jeg fødselsdag og i lørdags holdte jeg fødselsdagsfest for familien. Jeg plejer altid at lave den klassiske og traditionelle lagkage, som er lidt anderledes hvert år, og alligevel den samme
Desuden, har jeg altid sagt, at når jeg viser produkter på denne blog, så viser jeg dem jeg selv kan stå inde for og som er mærket laktosefri eller mælkefri
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.