1200 g
mandler med skalLav mandelbunden:Blend mandlerne med skal groft. Tænd ovnen på 175 grader.
Pisk hviderne stive, tilsæt sukker, og pisk til hviderne er helt stive.
Vend de blendede mandler i æggehviderne.
Fordel massen i en form, som du har foret med bagepapir.
Bag bunden i ovnen i 25-30 minutter og lad den køle helt af.
Lav rabarberskum:Skær rabarberne i 2 cm store stykker, og fordel dem i et ovnfast fad, der er foret med bagepapir.
Drys med sukker, kartoffelmel og vaniljekorn, læg vaniljebælgen ved (den giver meget smag), og bag rabarberne i ovnen i 30 min.
Lad dem køle helt af, fjern vaniljebælgen, og rør rabarberne sammen til en ensartet masse.
Pisk fløden til skum, vend rabarbermassen i flødeskummet, og fordel rabarberskummet over mandelbunden
Pynt med jordbær og hakket chokolade.
TIPS: Du kan også bytte nogle af jordbærrene ud med blåbær, hindbær eller brombær. Du kan bage bunden og rabarberne aftenen før, du skal servere kagen, så behøver du bare piske flødeskummet og samle kagen.
maj velkommen med en blogpost om jordbær tærte. Smør, sukker, vanilje, mandemel og salt blandes godt sammen, så smør er helt blødt og blandet med sukkert
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Egentlig skulle jeg bare lave en “hvad køkkenet rummede kage“, og faktisk manglede jeg et enkelt æg. Her har jeg taget en af de mest old school, elskede og populære skærekager – drømmekage – og lavet den om til drømmemuffins
Kom melet op i æggemassen sammen med olie ogyoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet. Jeg ændrede eller lidt i opskriften, da der efter min mening altid er alt for meget sukker og fedt i de amerikanske opskrifter, og så skal der altså kanel på æblestykkerne i mine kager
{ vegansk og glutenfri }. Den er super simpel, vegansk og glutenfri . Yum. Jeg har tryllet mine populære chokolade-trøfler om til sunde træstammer, der er bedre end dem fra bageren
Lad kagen køle helt af, og del den så i tre bunde ved at skære den igennem med en brødkniv. Dæk nu hele kagen med Maltesers ved at sætte dem fast på smørcremen
Jeg er ikke vild med hindbærsnitter, der smager af ubagt dej, og jeg er heller ikke vild med de meget “økologiske” udgaver, der er mere mørke i det – som man i øvrigt kan købe for overpris på diverse trendy bagerier
af med et friskt jordbær. Vask og rens jordbærog skær dem i kvarte. Læg dem i en gryde, tilføj vand, sukker og vanillesukker og varm det op så det står og simrer nogle minutter
Hæld dem i en kasserolle sammen med Fibersirup og vaniljepulver, varm dem op og lad dem simre, til de er blevet lidt bløde, men uden at de er smattet ud
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.