Kagen er noget sødere end en almindelig brownie, så det er ikke en kage man spiser i større mængder. Anledningen denne gang var, at jeg fredag eftermiddag fik besøg af min søde kusine Mette og hun skulle jo have et stykke kage til eftermiddagsteen
at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere
Ingredienserne til denne brownie er tit nogle, man altid har i køkkenet, så kagen er god, hvis man får uventede gæster og lige hurtigt vil baske en kage sammen
Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
Smelt smørret og lad det køle af. Fordel browniedejen i bageformen (dejen behøver ikke nå helt ud til siderne, den fordeler sig selv når den bliver bagt)
Peanuts ogsukkerfri skumfiduser. Jeg har således lavet denne med mørk chokolade og hasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokolade og appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)
Hvis denne brownie var blevet serveret for mig, havde jeg aldrig gættet, at den både er glutenfri ogsukkerfri, og derfor (næsten) kan kategoriseres som sund
Glutenfri ogsukkerfri mazarintærte – og som med alle andre kager, så er ét stykke sjældent nok. Var det virkelig det bedste, du kunne op med efter en hel måneds tavshed på bloggen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.