F. r. i. s. k. b. a. g. t. o. f. u. ø. d. m. l. v. e. R. n. M. ,. C. h. p. å. D. y. æ. 6. 0. '. O. 1. I. 5. -. (. ). 2. 4. c. S. G. H. j. P. /. 3. B. 7
J. e. g. h. a. r. i. d. s. n. m. å. ,. f. k. t. j. K. c. x. b. u. ø. D. v. æ. o. l. y. p. 1. -. ). E. R. /. S. M. L. Æ. T. '. A. 2. 4. G. (. I. 0. 3. 6. 5. F. N. +. V. *. 9. 7. H
E. n. g. a. i. j. u. r. b. t. e. f. o. ø. s. d. m. p. å. B. h. l. J. k. 2. v. y. R. 1. 8. 0. H. 4. D. æ. O. A. I. 5. 7. 6. -. 3. (. ). F. K. ,. c. L. N. T. Æ. G. P. M
Retten kan sagtens laves med enten broccoli ELLER blomkål. Bland Olie, Soya erstatning og salt og peber og bland det derefter grundigt med grøntsagerne
Jeg er kommet rigtig godt igang med at eksperimentere med at bage groft glutenfri rugbrødog prøver mig frem med forskellige kerner, frø og melsorter, som alle er glutenfrie
Slutteligt smages det hele til med krydderier og citronsaft. Forskellen er dog til at smage, da den ikke er nær så tung ogblomkålen synes vi, er undervurderet i køkkenet
Så det gjorde vi, og jeg blev MEGET tilfreds med dem. Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.