6 Store
Skiver Skinke. ( Ellers 10-12 Skiver Alm. Skinke)
1 Håndfuld
Revet Parmesanost.
Instruktioner
1: de revet kartofler blandes sammen med revet gulerødder, hakket purløg og hakket rødløg, de 2 æg og salt og peber.
2: det spredes ud på et stykke bagepapir (på en bageplade) og bages i ovnen ved 180℃ i 30 min.
3: lad det køle lidt ned inden halvdelen af Hvidløgs Smørresost kommes på.
4: skinken kommes på og resten af Hvidløgs Smørresosten
5: det hele rulles sammen til en Roulade og drysses med revet parmesanost. Og gratineres i ovnen i 10 min ved 180 ℃.
skinke i strimler. I min jagt på fedtfattig mad er jeg stødt på omelettter - det er en dejlig let måde at lave mad på og de kan jo varieres i det uendelige, alt efter hvad man gerne vil have i eller efter hvad der i køleskabet
S. å. b. l. e. v. d. t. n. i. g. w. k. o. a. u. r. s. j. m. ø. p. ,. F. D. æ. f. y. c. h. O. I. /. 2. 0. 4. (. ). 3. C. ½. T. M. H. 1. -. 5. N. 8. 6. P. J. ) l
I. w. e. k. n. d. b. l. v. å. j. g. o. B. t. r. æ. V. i. h. a. f. ø. s. m. u. O. P. J. p. y. ,. 2. 1. 3. 0. '. -. D. R. G. T. ". E. L. C. H. F. (. ). c. A. é. 4. S. /. M. 5. N. Y
Gulerødderne hakkes og koges. Vandet hældes fra. Løg og peberfrugt hakkes i tern. Gulerødder, peberfrugt og løg skal laves til mos med stavblænder/ blænderen
Med en lille 10 uger gammel baby får jeg ikke eksperimenteret med vilde retter i køkkenet. Jeg prøver dog stadig at få lavet sund mad, da jeg lige så stille gerne vil smide de ekstra babykilo, der er kommet på under graviditeten
grøntsager i rød thaicurry. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Aftensmaden blev spaghetti bolognese og aftenskaffen blev denne lækre roulade. De jordbær man kan købe nu er ikke ligefrem super gode, men de frister jo, så sammen med banan og flødecreme kom de ind i denne sukkerkage-roulade og smagen var rigtig vellykket
Pisk æg og sukker, til det er luftigt. Rør de tørre ingredienser sammen, og vend dem i dejen. Hæld dejen ud i en bradepande 30 x 40 cm med smurt og melet bagepapir
Det endte med denne roulade, lavet af indfarvet lagkagebund og fyldt med hindbærmarmelade. Efter bunden var bagt, blev den smurt med hindbærmarmelade og forsigtigt rullet sammen til en roulade
Sidste weekend lavede en af mine søstre dette tilbehør, som jeg var helt vild med. Grøntsagerne er stadig lidt sprøde og giver et farverigt pift som tilbehør til kød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.