H. v. i. s. d. u. e. r. n. y. P. a. l. o. k. ø. t. g. m. b. p. f. å. S. ,. h. K. T. ´. ". B. 2. 0. 1. 3. D. j. J. -. (. ). A. ”. æ. L. N. G. U. #. . E. R. Ø. O. c. V. q. %. W. I. w. M
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Enaf de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. Det er simpelthenverdens bedste og nærmest en klassiker i mit barndomshjem
Den goe gamle beståendeaf ost, pølse og brød. Dertil salt og peber og lidt citronsaft. Jeg synes jeg har travlt i øjeblikket, er ret så presset over at skulle til endel-eksamen her på tirsdag
Det er meget let at lave og forberedes aftenen før det skal bages da det skal hæve i ca. Dette glutenfrigrydebrød med valnødder bagte jeg også i påsken og det bliver altså rigtig lækkert når det bages i en gryde på høje temperaturere
I forbindelse med den årlige begivenhed på de sociale medier Marts med Medfølelse, blev jeg spurgt afforeningen Mad med Medfølelse, om jeg ville lave en madplan
Linserne tager meget afsmagen. Belugalinserne er nok de lækreste af alle linser, hvis du spørger mig. En lille advarsel, der er ikke mængder på opskriften i dag, så der er plads til at lege lidt og smage sig frem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.