Dejen:
1. Farin og olie røres sammen og æggene piskes i ét af gangen. Tør ingredienserne blandes sammen og kommes i lidt af gangen. Til sidst røres det hele sammen med reven gulerod.
2. Dejen hældes i en bradepande 23×33 cm og bages ved 185°C (alm. ovn) i 45 min.
Fyld:
1. Alle ingredienserne røres sammen.
2. Smørcreme fordeles oven på kagen når denne er kølet af.
Jeg valgte også en af mine personlige kagefavoritter, nemlig gulerodskage med cream cheese frosting. I dag får I opskriften på den her fantastisk lækre gulerodskage
Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremen med lige så meget kagecreme. Den typiske opskrift man ser på smørcreme er 100 gram flormelis der piskes sammen med 100 gram smør og så smelter chokolade i
For et par dage siden tog vi herhjemme allerede hul på påsken, da jeg råhyggede med en veninde og smovsede denne lækre svampede sag – Gulerodskage med ostecreme
Et stort lager af gulerødder og herligt selskab af skønne folk fra medievidenskab samt regnvejrsdage udløser en fristelse/lyst til at lave denne gulerodskage
Lækker svampet gulerodskage med kokosflødeskum. Gulerodskage. Fordel kokosflødeskum over gulerodskagen. Kokosflødeskum kan også bruges andre steder, hvor du normalt ville bruge flødeskum eller bruges som frosting på cupcakes
Opskrift Gulerodskage med cream cheese topping. Gulerødder i kage er bare godt. De tilfører fugt, så kagen blive “svampet” og masser af sødme, så der kan reduceres i sukkermængden i forhold til mange andre kager
Og alt det skønne frugtkød, som bliver tilbage, det bruger jeg i kødsauce, i brød og boller og nu altså også i den lækreste, mest krydrede gulerodskage, jeg længe har smagt
I. g. å. r. t. a. l. e. j. o. m. f. i. n. h. u. -. d. æ. s. J. k. 2. D. Y. b. v. w. y. K. ø. ,. p. O. M. C. c. 4. 0. ). N. R. G. 3. ½. 1. (. /. L. T. S. B. H. F. U. A. V. i g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.