Gulerodskage m. smørcreme ♡
cecilievedøe
cecilievedøe

Gulerodskage m. smørcreme ♡

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Antal: 12 personer
  •  
  • Dej
  • 375 g gulerødder
  • 300 g brun farin
  • 275 g mel
  • 2 dl olie
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk natron
  • 2 tsk kanel, stødt
  • 4 æg
  •  
  • Smørcreme
  • 200 g flødeost, naturel
  • 120 g smør
  • 180 g flormelis
  • 2 tsk vanillesukker
  • evt. lidt revet lemon/citronskal

Instruktioner

    Dejen:
    1. Farin og olie røres sammen og æggene piskes i ét af gangen. Tør ingredienserne blandes sammen og kommes i lidt af gangen. Til sidst røres det hele sammen med reven gulerod.

    2. Dejen hældes i en bradepande 23×33 cm og bages ved 185°C (alm. ovn) i 45 min.

    Fyld:
    1. Alle ingredienserne røres sammen.

    2. Smørcreme fordeles oven på kagen når denne er kølet af.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.