1. Varm mælken sammen med den smeltede margarine op til 37°C (håndtemperatur), og rør gæren ud i væsken.
2. Tilsæt resten af ingredienserne og rør det sammen. Melet tilsættes lidt af gangen og dejen æltes til den er smidig - må gerne være list klistret.
3. Dejen hviler mens fyldet røres sammen.
4. Fyld: Hak chokoladen og rør smør, sukker og marcipan sammen.
5. Del dejen i 3 stykker, og rul dem ud på et meldrysset bord til firkanter på 20×35 cm.
Fordel 1/3 af fyldet på hver firkant.
6. Fold den ene side af dejen ind over fyldet, og tryk den let ned mod midten. Fold den anden side over dejen, og tryk den let fast.
Fold enderne ind under dejen, så fyldt ikke løbet ud.
7. Læg kringlerne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve, mens ovnen varmer op til 200°C (alm. ovn)
8. Pynt: Pisk ægget sammen og pensl kringlerne. Hak nødderne, og drys kringlerne med perlesukker og hakkede nødder.
9. Bag kringlerne i ovnen i ca. 20 min., til de er gyldne.
Jeg fandt en opskrift på en gærkringle i Frk. Christian endte med at vælge kringlen som sit bageprojekt, men vi tilpassede den en smule ud fra, hvad vi havde hjemme
Vi danskere har selvfølgelig alle julespiserne (som du formentligt har frisk i erindring), der hører vintermånederne til, så har vi koldskål til de lange sommeraftener, og derudover har vi jo også et par spiser, der holder hele året - heriblandt den gode gammeldavs kringle
T. i. l. e. n. o. m. g. a. f. ø. d. s. k. b. t. j. r. A. p. O. ,. u. L. æ. c. å. W. h. '. v. K. 8. I. 5. 0. 1. 2. 4. F. R. H. D. y. x. 3. 6. P. 7. B. -
Men så fik jeg lyst til at bage en kringle, og jeg fik lyst til at komme æbler i kringlen. Så derfor får I altså en opskrift på en rigtig klassisk mormor kringle med æbler
P. å. m. a. n. d. g. t. r. æ. k. e. j. v. i. f. u. l. -. w. y. H. ,. s. h. o. b. D. p. ). F. C. J. ø. E. S. c. K. 7. 5. 0. I. T. A. 2. (. 4. 3. ½. R. 1. 9. L. U. N. B. O. z. V. <. M. ) g
Her får du en rigtig god opskrift på Sukker kringler. Form til kringler eller anden passende form. Pensel kringlerne med sammen pisket æg og dyp dem i perlesukker
Jeg har bagt kringle. Grunden til kringle-bagningen var at jeg skulle afprøve Dr. Cremen var ganske god, men jeg må indrømme at jeg er mere til den klassiske remonce i kringle
Sørg for at lukke godt til i enderne , så kringlen ikke bliver utæt under bagningen. Kringlen pensles med sammenpisket æg, hakkede nødder og sukker, og stilles til hævning i 15-20 minutter. Kringlerne bages herefter ved 220° i 14-17 minutter, under et vågent øje
Egentlig er kringle ikke noget vi har fået meget i vores familie, men min mor kan godt lide kringle og en dag vendte hun hjem fra arbejde med denne opskrift på kringle og den skulle være helt fantastisk
Rul dejen ud og smør fyldet på midten (jeg plejer at lave to kringler som på billedet af denne opskrift), dejen pakkes udenom fyldet, så det ikke flyder ud når den bliver bagt
Jeg kunne ikke komme i tanke om noget mere oplagt end en kringle. rosiner, men jeg mener ikke, at rosiner hører til i en kringle, så derfor undlod jeg dem
Jeg tænkte, at jeg ville prøve opskriften, men istedet forme den som en kringle. På midten fordeles fyldet, og kanterne vendes ind over fyldet, som til en kringle
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.