I en mindre gryde ligges de stegte bøffer, og efterfølgende overhældes de medsovsen. Der er tale om hakkebøf medblødeløgogbrunsovs, og det kom på madplanen, da det lige er en ret efter min mands mave
Kom hakkebøfferne i. Inspireret af en helt anden ret hos newyorkerbyheart nemlig Laks Walevska, der kom jeg til at tænke på de "færdigretter" man kan købe hos nogle slagtere, nemlig kotelet, mørbradbøf eller lignende, med kartoffelmos ogsovs i "reden"
Man skal være tålmodig medhakkebøffer, hvis de er tykke tager de ret lang tid at få gennemstegte, men omvendt skal de heller ikke steges fuldstændnig tørre
Hæld væsken (uden at få løgetmed) ned i melbollen lidt efter lidt og bliv ved med at piske. Smag sovsen til med salt og peber (pas på salten, da der er salt i boullionterningen)
Hakkebøffen på en skive rugbrød og perlebyggen som selvstændig “salat” med de bagte nye løg. Kør persille med olie og smeltet smør på en blender – smag til med salt, peber og citronskal og ved sammen med den kogte perlebyg
D. e. n. r. t. k. l. o. g. s. u. p. æ. m. å. d. a. f. ø. R. i. ,. h. I. b. v. -. j. J. y. U. (. 4. ). 1. c. 2. 0. 3. q. 7. 5. w. ½. Ø. K. S. L. G. H. V. 6. T. 8. 9. é
I. d. e. n. h. r. u. g. a. R. m. 1. 0. t. i. l. b. p. å. f. s. k. y. ,. o. v. æ. D. j. J. ø. T. C. ). G. (. c. 3. -. 2. M. S. L. B. K. 4. 5. 6. V. 7. 9. z. /. . A. H. F. ". O. ) g
Hak løget fint og hak også guleroden i små tern. Sprødstegte kyllingebidder, sprøde smårejer ogstegte ris med grøntsager og svampe – og sursød sovs på kinesisk
U. g. e. n. s. t. m. a. C. o. u. c. D. r. l. d. i. f. h. v. k. B. J. ,. å. p. æ. y. 1. 0. -. 5. ø. b. j. I. w. A. M. (. ). E. S. L. K. 2. ½. F. H. R. 3. O. V. 4
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.