(og er færdig med atvokse). Det er altidhyggeligtatspise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspirationtilhvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
Fra nu af sværger jeg til denne opskrift – og kun denne – når der skal laves en seriøs burger. Efter lange, drøje år hvor jeg har gennemtærsket kogebøger – og internettet – efter den ultimativeburgerbolle-opskrift er den her endelig
Smør bunden fra springformen med smør, klip et stykke bagepapirtil, så det passer i bunden. Når jeg skal lave lagkage, har jeg det med atspringe over, hvor gærdet er lavest og købe bundene
Forudsætningen for at kunne leve efter denne præference har selvfølgelig krævet, at jeg har måtte lære nye opskrifter og råvarer at kende, hvorfor jeg har været en snagende pestilensi flere af mine venners mødres køkkener
Friskkoriandertil drys. Kan du mærke, det klør, lige der hvor helgenglorien er ved atvokse ud. En ligeså smukt gylden og kraftig suppe, der varmer helt indi sjælen, er lige, hvad man har brug for efter at have været ude i det evigtsilende og dryppende efterårsvejr
I en foodprocessor blendes hasselnødder og mandler til mel – hældes i en skål og sættes tilside. Hvad sker der så når der skal bages… så sker der nogle gange gode ting og nogle gange ikke så gode ting – Men i dag, var det et lille lækkert velskabt mirakel der kom ud af ovnen – prøv det
De første par gange jeg smagte det, var jeg ikkevidere begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativtil den almindeligebasilikumpesto
Ælt gær og sukker sammen i en lille skål til det bliver flydende. Vær opmærksom på, atmodsat kanelsnegle, hvor fyldet hjælper dejen med at holde sammen, så sker der modsatte her, så du skal arbejde hurtigt
Når man først har sorteret frugtkødet og skallerne for sig, så skyller man dem i koldt vand og renser dem for yderligere kerner så de kommer tilat se således ud
Uden at det skal lyde alt for overskudsagtigt, vil jeg gerne ligetilføje, at koldhævede boller er noget af det nemmeste at smække sammen, og som, på grund af deres langtidshævning, smager helt fantastisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.