(BilledernefraHarryPotter er tagetfra , luftballonen er tagetfra ) . Der er gang i den ligefra start til slut og jeg fik såmænd også tårer i øjnene hen mod slutningen da Harry tropper op i Den Forbudte Skov ogendelig langt om længe finder ud af hvordan han skal åbne Det Gyldne Lyn for at få fat i Genopstandelsesstenen som gør at hele hans familie er sammen med ham når han skal mødes med Voldemort
Dem af jer, der ligesommig lever uden en opvaskemaskineog næsten hver dag vasker op i hånden, ved, hvor dejligt det kan være at lave et måltid, som ikke kræver for mange gryder, pander ogbestik
)Opskriften er inspireretherfra. Viville have haft squash i, som i følge opskriften, men da manden herhjemme ikke kan se forskel på en squash og en aubergine, endte vimed at komme auberginei
Jeg brugte tørret oregano, da jeg ikke havde noglefriske krydderurter, men retten vil bestemt tagesig godt ud medlidtfriskbasilikumi stedet for tørret krydderurter
Når det kogertilsæt pasta. Lad det smelte indenservering. 1 finthakket løg. 13 finthakkede fed hvidløg. 11 sjat olie. 1En håndfuld oregano (Kan erstattes med tørret). 11 bouillonterning. 1250 gram spaghetti (jeg brugte sløjfer, men alle slags går an). 1Parmasan til drys på toppenTag en gryde, kom en sjat olieiog varm op. 1Skær løget oghvidløgeti små tern og kom i gryden sammen med den friske oregano. 1Svitstil der dufter af hvidløgogtilsæt så oksekødet. 1Tilsæt hakkede tomater, vand ogboullionterning. 1Lad det koge under låg icirka 12 minutter. Tag låget af ogkogviderei 2-3 minutter, så det sidste vand koges væk. 1Tag af varmen ogtilsæt mozarellaen (imindre stykker). 1Kan serveres med parmesan til at drysse på toppen
Hell vann og smuldre opp buljongterningi en kjele. Må henge meg på 'one pot' bølgen jeg også. Prinsippet er, som navnet røper, at du putter alle ingrediensenei samme gryte - inkludert pastaen
Lad det kogei ca. Server med revet parmesan. olivenolie½ tsk. Tilsætskinkestrimlerne. tørret chili. 2 portioner 250 g. spaghetti6 dl. tomater (cherry eller store skåret i kvarte)1 løg i tynde skiver2 fed hvidløgi tynde skiver 150 g. friskspinat1 håndfuld friskbasilikum2 dl. madlavningsfløde1 spsk. tørret chiliSmagtilmed salt, peber, løgpulver og oregano1 pakke skinkestrimler Kom alle ingrediensernei en gryde og varm det op tilkogepunktet. 9 minutterimens du rører et par gange og sluk for varmen. 5 minutterog smag så tilmedkrydderier. 2 fed hvidløg. 1 håndfuld friskbasilikum. 2 dl madlavningsfløde. 1 spsk olivenolie. 1 pakke skinkestrimler
Den skal være en krysning mellom pizzaogpai. Kjempegodt, raskt og enkelt var det. Her stekes pizzaenmeddeigen på toppen, før den snus opp ned ved servering
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.