Den skal være sådan lidttil den bløde side, når du tager den ud. Nu er kagen ikke mere – men den skal have mulighed for at genopstå mange gange ude hos jer, så her får I den
Piskes godt sammen, også røres dissetingi. Eventuelt nødder ( eller ikke ). Sættes på bage papir med to teskeer, ikke for små klumper, og ikke for tæt da de flyder ud
Vær opmærksom på, at kagen ikke må få for meget, den skal være ‘fudgy’ indeni. Du kan si kakao over kagen, pynte den med blomster, ristede nødder, frysetørrede bær eller servere den præcis, som den er
Rist rugbrødet indtildu syntes det er nok. 2 skær din avocado istrimler. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderierdu nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
Her er mit bud på, hvorfor og hvad man kan gøre. Det kan være, du har besluttet dig for, at maj måned skal være sukkerfri (det er din fornuft), men efter tre dage er dutil fødselsdag og kan ikkesige nej til kagen (det er din lyst)
Historien om hvederne kender Itil hudløshed - her er opskriften. Sammenpisket æg tilpensling. Tilsæt resten af mælken, yoghurt, ægHer er der en tredobbelt portion på vej, men mindre kan også gøre det
brombær, blommer, solbær, ribs, kirsebær eller hvad du nu har eller kan skaffe. For første gang giver nogle at vores bærbuske og træer dejlig meget frugt
Opskriften får iher. Isidste måned var det jo sukkerfriseptember, men denne måned vil jeg tænke ud af boksen… I stedet for at lave en udfordring hvor det gælder om at udelade visse madvarer, så skal oktober i stedet handle om at tænke kreativt
Eller har du bare en enorm trang til søde sager. Jeg har skrevet lidt om det før, men har valgt at gøre det igen, fordi jeg ved der er mange der kæmper med det at kunne kende forskel på det at være sulten og det at have appetittil noget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.