Hummingbird kageLækkert havrebrødPublished On 2015-10-14Preparation Time 1h15mCook Time 40m Total Time 1h55mAverage Rating 5 Based on 2 Review(s) 1 pk gær
Jeg havde et par skiver havrebrød i fryseren. Errr, what´s up doc. Følte mig så sund som Snurre Snup da jeg var færdig med denne gulerodssuppe, og så giver den en rigtig god varme som ikke mindst er på grund af ingefæren
Stek runstykker ved 225 grader i ca 10 minutterKoriander og havrebrød4 dl vann21/2 dl havregryn1 ts salt2 ts knust korianderfrø11/2 dl yougert naturell50 g gjær2 ss maisolje8-9 dl hvetemelKok opp vannet. Stek havrebrødene på nederste rille i ca 25 minutter
Jeg er egentligt ret glad for grøntsager i min mad – særligt når det kommer til bagværk. Det kan ofte erstatte mel, give brød og bagværk en lækker konsistens, hive næringsværdien en smule op, og ja, så smager det altså skønt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.