Det er ikke så tit jeg deler opskrifter her på bloggen, men efter jeg forsøgte mig medChiafrø budding, og det rent faktisk blev lidt af succes, er jeg nødt til at dele den med jer
Jeg er selv stor fan af chiafrø, elsker chiagrødmed vanilie, mandelmælk og kanel, og efter at have læst ovenstående artikel, er jeg også begyndt at så dem og bruge dem på samme måde som karse og purløg
Og så er det jo heller ikke fordi, at det er raketvidenskab at mikse en havregrød sammen. Jeg er ret vild med grød, ikke kun fordi det er nemt, sundt og hurtigt at smække sammen, men fordi det minder mig om mine bedsteforældre
Ja jeg har lavet en del post medchiafrø tidligere, men denne her vil jeg ikke snyde jer for. Vi serverede det i glas med banan og mandelsmør i bunden og friske bær på toppen
Super nem og lækker dessert eller snack fyldt med sødme. Mangoen blendes til en ensartet masse i en stavblender, chiafrø, sirup, vanilje tilsættes og det hældes på glas of stilles på køl i et par timer, jo længere jo bedre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.