Tilsæt derefter de øvrige ingredienser og forsæt indtil det hele er rørt sammen, men pas på ikke at give det forlang tid, for så røre man luften ud af dejen
Del dejen i to portioner, den ene kommes i et stort ildfast fad, og den anden del smøres på en bageplade med bagepapir, lidt mindre end fadet ( tegn evt rundt om bunden af fadet på bagepapiret )
Dog vil jeg personlig hellere vælge mere fedt, og så fra sunde fedtsyrer, som bidrager til et sundt hjerte, mindsker risikoen for hjerte-karsystem (minimere risikoen for blodpropper samt diabetes), og har påvist at kunne fjerne det viscerale fedt (fedt omkring de indre organer)
Lad det køle lidt af, inden det kommes i en skål sammen vandet. Her er en af dem, men for at stemmen i mit hoved ikke går total amok, har jeg lavet disse chokoladeboller på en lidt sundere måde, end almindelige bagere nok ville gøre det
Siden da har tærten været kendt som æggeblomme-kagen. ikke abrikoser i ingredienslisten, men ferskner. Så da min familie kom til middag i Mandags tænkte jeg at en æggeblomme-kage ville være passende
I morgen kommer familien på besøg og skal se vidunderet. Nå nu blev der endelig tid til at skrive det indlæg som jeg lovede i går - det er ikke sådan med at have baby pips i huset, den kræver lidt opmærksomhed og det havde jeg faktisk også en opvask, som gjorde
Eller sagt omvendt, man er mere tilbøjelig til at bøje af, når smerten melder sig. Ergo skal jeg altså gense en dejlig by, men selvom der er fest, hører du mig nok ikke synge hurra, hurra undervejs
Fiskegrateng600 g fiskefilet3 ts provancekrydder2 ss eddik50 g smør3 ss hvetemel4 dl melkSalt og pepper1/4 - 1/2 ts revet muskatnøtt1 - 2 ts finrevet appelsinskall1 ss dijonsennep100 g revet parmesan 3 egg50 g strøkavringSett ovnen på 200 graderKok fisken i godt saltet vann tilsatt provancekrydderet og eddik i 5-7 minutter, eller til fisken er kokt
Den kræver få indgridienser og er så nem at lave at den ikke engang skal bages. Den består i al sin enkelthed (næsten) kun af fedt, sukker og hvidt brød - Det bliver ikke mindre fitnessagtigt
Knus kiksene og bland smør og sukker sammen, det kan med fordel gøres i en blender. Men vær opmærksom på at de ikke får for meget og begynder at sprække
Jeg er allerede i gang med julegaverne, og jeg tæller ned til, hvornår jeg kan tillade mig at lave adventsdekoration med børnene og invitere folk på æbleskiver (de første æbleskivegæster kommer næste fredag, så der skal nok komme en opskrift inden længe)
Hvor gang en pandekage er lavet og en ny skal på panden kommes nyt smør på. Husk hele tiden at holde øje med hvornår pandekagerne skal vendes eller af panden, ellers brænder de helt sikkert på, for det går stærkt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.