Hindbærmacarons med mørk chokoladeganache
Crème
Crème
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Hindbærmacarons med mørk chokoladeganache
  • 300 g flormelis
  • 300 g mandelmel
  • 220 g æggehvider
  • 300 g sukker
  • 75 g vand
  • 1 spsk frysetørret hindbærpulver
  • lidt rød frugtfarve
  • Ganache
  • 200 g mørk chokolade (ca. 70%)
  • 2 dl fløde
  • Stil 110 g af æggehviderne til side i en skål i noget tid, så de ikke er så "våde".
  • Når de 110 g æggehvider er klar, hældes mandelmel og flormelis ned til æggehviderne. Rør endelig ikke i skålen og stil den til side.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.