Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke. Selvfølgelig kan de også sagtens spises på andre tidspunkter eksempelvis til morgenmad med lidt frugt til
Små lækre muffinshapsermed chokolade, banan og kokos. De er også gode at have med på madpakken som en lille dessert, men at det stadig er sundt og lækkert
Og så har vi jo stadig haven fyldt med dejlige rabarber, så det var altså der valget faldt. I den forbindelse, har muffins altid været en klassiker i min lille verden, de må siges, at have nogle rigtig gode fordele, ud over potentiale for at smage fantastisk
Som variation kan du også lave disse lækre chokolademuffins uden toppingen, evt toppe dem med en lækker dadel/kakao/kokos glasur, eller komme lidt mere chokolade i dine muffins
Tag dem ud af ovnen og lad dem køle helt af inden du kommer glasur på. Glasur. Kom muffinspapirsforme i en muffinsbakkeog fyld dem halvt op med dej og kom en center i hver og fyld dem op med mere dej
Denne opskrift er en form for basis opskrift, så hvis du ikke er særlig vild med marcipan eller chokolade, så kan du altid skifte det ud med hindbær, mandler eller noget andet lækkert
D. e. r. g. o. d. t. n. k. m. a. i. s. l. h. v. y. p. å. …. f. U. æ. ,. j. b. u. ø. M. O. S. -. F. H. –. (. 1. 2. ). 0. ½. 5. c. 6. ¼. T. 8. ¾. P. 3. d g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.